If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
astazi am reusit sa mi pun si eu senzori de parcare...cei drept nu s daia sa ti arate distanta in metrii...dar sunt buni...decat deloc))tinand cont ca i am luat mocaam dat doar 100 lei la montaj2 poze...sa mai re-inviem theardu:-" urmeaza poze noi cu ea,dupa ce o voi mai bibili nitel
da mai baieti am revenit))sa moara dusmaniiintre timp s a lucrat la masina am schimbat consumbilele=ulei,filtru ulei,filtru aer,bujii,kit distributie [rola si curea],curea de aer cond. si servo,controlat lichid frana si antigel,placute de frana...jantele le am revopsit personal...slefuit,grunduit,vopsit,lacuit...ar fi iesit super OK...daca nu crapa saracia aia de lac...care pe spray scrie k rezista la nustiu cate grade...sanchi...cum s a incalzit janta cum a crapat...oricum fata de cum erau...acum sper sa nu se decojeasca intr un stil foarte urat...voi reveni cu poze cand o voi spala !
distributia m a costat 175lei originala![rola si curea]!am schimbat o la un prieten de a lu tata ,mecanic bun...pozele vor mai intarzia ca masina e jegoasa...iar acum am o alta problema,in seara asta mi s a desprins un furtun de la jumatea masinii[furtunul de la benzina tur-retur nu stiu sigur...si mi s a oprit masina in mers...maine sper s o rezolv sa vad cat ma costa sa scimb modulul acela ca am bagat la loc furtunul si dupaia a sarit iar...dupaia iar l am bagat si am ajuns cu chiu cu vai acasa mergand cu 10 km/h pentru ca mie ra frica sa nu mai dea presiune mare prin furtunul acela si sa sara iar...are cineva idee cat ar costa un modul dasta?!?
Nu stiu la ce modul te referi, eu stiu ca, conducta de benzina este dintr-o bucata de la galeria de admisie si pana la rezervor. Ar fii utile niste poze daca ai
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment