Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi place masina ta,arata foarte bine.Cred ca ar arata si mai bine cu un eleron finut pe portbgaj.Bafta

P.S. : Ai xenoane?sau din ce cauza se vede lumina de la faruri asa alba.
    ...byAdi.Schumi_tm
    TM23XAC : http://www.loganclub.ro/forum/tm_23_xac-t25665.html

Comment

• @TM24ADY-merci! si nu...n am xenoane,am doar becurile pe pozitii gen leduri si se vad albevor urma niste becuri pe faza scurta si lunga tot cu lumina alba
      AdY_JmL_2015

Comment

• !

Becuri albastre...lumina alba...in realitate e putin mai alba decat in poze...aici pare putin mai galbena deoarece am becurile pe pozitii cam puternice
        Attached Files
        AdY_JmL_2015

Comment

• mama mai traieste viorel cu ZIA , sa-l saluti din partea mea ! ! !
          sigpic
          The MVP

Comment

• da traieste omusta super masina aia pe sosea...
            AdY_JmL_2015

Comment

• hai ce mai urmeaza , schimbat becuri lampi , semnale laterale roz ? sunt curios...
              da sa pui si poze.

Comment

• dea,o sa pun 2 perechi de proiectoare plus unele pe plafon gen dakar...stai pe aproape;)
                AdY_JmL_2015

Comment

• waw ai becuri albastre , super tare

Comment

• mda,sunt albastre dar fac lumina alba
                    AdY_JmL_2015

Comment

• Arata foarte bine masina. Am vazut-o duminica in parcare la Billa.

Comment

• Simplu si de bun gust loganelul , bravo!
                        P.S puteai sa pui o folie mai inchisa pe stopuri dadea mult mai bine.

Comment

• Ce conteaza mai mult ca are stopurile mai inchise la culoare si ca da bine pe masina sau ca ceilalti participanti la trafic nu mai vad nimic in stopurile alea

Parerea mea Adi lasa-le asa nu le mai inchide la culoare
                          Last edited by jelly; 24 August 2010, 15:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @duracell16-da eram putin pe la cumparaturisi inca nu e gata vor mai urma niste mici modificari in timp
                            @_Cox_-puteam dar n am vrut...a2a varianta era neagra rau si nu mai eram sigur de vizibilitatea mai ales pe soare a celorlalti;)
                            @jelly-da bogdane nu le mai inchid...e de ajuns
                            AdY_JmL_2015

Comment

• Simplu dar de bun gust! Bafta in continuare!

Comment

• Am si eu o problemaabia am ajuns acasa...si imi tot faceau fite de aseara becurile pe faza lunga si scurta,cand aprind faza scurta,ba mi se stinge becu din stg ba cel din dr,ba merg aman2,ba niciunul...iar pe bord cateodata chiar daca am faza scurta aprinsa imi arata si becul din bord pe faza lunga e aprins...chiar daca eu nu pun faza lunga...am scos mufele de la becuri si am obs. ca mufa celui din stanga e putin topita...dreapta inca buna...si asa cu mufele scoase am aprins becuri pe faza scurta sa vad daca se mai aprinde lumina de la faza scurta in bord si tot se aprindeas a putea sa aibe instalatia ceva?sau e de la becuri?!?maine le voi pune pe cele stock sa vad daca mai face?voi de la ce ziceti ca ar fi?cei care au habar va rog ajutati ma!ms all!
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google