Ce becuri ai pe masina, ma refer la putere? Daca ai pus becuri mai mari blocul de lumini nu rezista din cate stiu eu si iti poate face probleme
Logan-albastru egee-ady
Collapse
X
-
@jelly-55w n am pus mai mult ca stiu ca face probleme...azi le am schimbat cu cele stock si momentan numai am probleme...si le am si reglat la un seris cu aparat dala[am uitat cum se numeste]
@CataFOF-daca ai fi citit cu atentie am cerut o parere...oricum le am rezolvat dar ca chestie...am cerut o parere avizata...nu o critica de ...;)AdY_JmL_2015
Comment
-
daca tineai neaparat sa acoperi sigla mai bine puneai o culoare asemanatoare culorii tale sau negru. sau daca nu, fa ceva gen cum are cataFOF, adimrv etc. eu am negru cu scris gri si da bine
bafta" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
De ce tot acoperiti sigla ? Va este rusine ca aveti un automobil Dacia si care este vazut foarte bine in multe tari ? La cat de ingrijita e masinuta ta nu ar fi trebuit sa ti fie rusine cu sigla. Numai bine
Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postdaca tineai neaparat sa acoperi sigla mai bine puneai o culoare asemanatoare culorii tale sau negru. sau daca nu, fa ceva gen cum are cataFOF, adimrv etc. eu am negru cu scris gri si da bine
bafta
alceva la masina ? la ce sa ne mai asteptam , beculete ai , folie pe sigla ai ,tamburi vopsiti ai ..braduleti la oglinda ai ?
Comment
-
Originally posted by icstrem_no1 View Post@Tudor-am cautat o gramada o culoare cat mai apropiata de a mea...asta era cea mai buna fata de celelalte...oricum e provizoriu...ori va veni unul negru ori portbagaj cleanSTOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
Comment