Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce becuri ai pe masina, ma refer la putere? Daca ai pus becuri mai mari blocul de lumini nu rezista din cate stiu eu si iti poate face probleme

Comment

• vezi daca ti`ai pus becuri ciuning din vitan

Comment

• @jelly-55w n am pus mai mult ca stiu ca face probleme...azi le am schimbat cu cele stock si momentan numai am probleme...si le am si reglat la un seris cu aparat dala[am uitat cum se numeste]
        @CataFOF-daca ai fi citit cu atentie am cerut o parere...oricum le am rezolvat dar ca chestie...am cerut o parere avizata...nu o critica de ...;)
        AdY_JmL_2015

Comment

• !

am acoperit sigla
          Attached Files
          AdY_JmL_2015

Comment

• daca tineai neaparat sa acoperi sigla mai bine puneai o culoare asemanatoare culorii tale sau negru. sau daca nu, fa ceva gen cum are cataFOF, adimrv etc. eu am negru cu scris gri si da bine

bafta
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• @Tudor-am cautat o gramada o culoare cat mai apropiata de a mea...asta era cea mai buna fata de celelalte...oricum e provizoriu...ori va veni unul negru ori portbagaj clean
              AdY_JmL_2015

Comment

• De ce tot acoperiti sigla ? Va este rusine ca aveti un automobil Dacia si care este vazut foarte bine in multe tari ? La cat de ingrijita e masinuta ta nu ar fi trebuit sa ti fie rusine cu sigla . Numai bine
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• nici nu se mai vede ca e logan
                  sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• chiar asa, se uita lumea la masina si se intreba ce marca e)
                    Pe bune ori pune negru ori dao jos
                    Sau si mai bine ardei un clean lock:>

Comment

• Originally posted by Tudor View Post
                      daca tineai neaparat sa acoperi sigla mai bine puneai o culoare asemanatoare culorii tale sau negru. sau daca nu, fa ceva gen cum are cataFOF, adimrv etc. eu am negru cu scris gri si da bine

bafta
                      nu ma zice ma...ssst , ca maine vine si mi`o fura mie , ca e mai usor de furat/copiat.
                      alceva la masina ? la ce sa ne mai asteptam , beculete ai , folie pe sigla ai ,tamburi vopsiti ai ..braduleti la oglinda ai ?

Comment

• te iei rau de el
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• @Christnacht-nu mi e rusine dar asa imi place mie mai mult
                          @dodolorand-clar
                          @SoSoRyNeL-ii voi pune negru cand am timp...pe viitor clean
                          @CataFOF-tu esti pe treaba ta...nu ma cobor la nivelu tau...te las sa te ataci singur;)
                          @Tudor-de plictiseala)))))
                          AdY_JmL_2015

Comment

• adica , nu am dreptate in ce zic ? sau ma faci si mincinos acuma ?
                            ai grija ca eu am vorbit despre masina , nu despre tine....

Comment

• Am vazut tot felul de culori pe sigle, dar culoarea asta nu
                              Lipeste un colant negru lucios/mat sau un colant care sa se asorteze cu masina nu culoarea aia sa nu ajungi la poza zilei sincer .
                              Numai bine!

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
                                @Tudor-am cautat o gramada o culoare cat mai apropiata de a mea...asta era cea mai buna fata de celelalte...oricum e provizoriu...ori va veni unul negru ori portbagaj clean
                                am eu colant exact culoarea mashinii tale dar cum fac sa itzi dau ?
                                STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google