Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scuze de off topic..dar daca ai colant in culoarea caroseriei (albastru egee) as vrea si eu jumate de metru ti-am luat idul...
    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• @CataFOF-fa ti arogantele in alta parte nu aici ca deja poluezi topicu cu prostii inutile
      @_Cox_-sigur acolo voi ajungedirect vedeta
      @50 RRY- o voi schimba cu,colant negru
      @andrei_mircea-ce ai vrea sa colantezi?
      AdY_JmL_2015

Comment

• Parca aveam eu niste colant negru lucios, daca cred ca da mai bine cu cel mat. Oricum daca esti interesat anunta-ma.

Comment

• Bai Adytza,bai!Lasa sigla asa cum era

Comment

• Hehe te-am vazut in parcare la real, cred ca ti-ai luat aceiasi teapa ca si mine, ai crezut ca e moca si cand ai vazut ca e 25 de lei intrarea sa auzi niste "monstri" cum cica se invart pacolo(da eu nici macar motoru nu le auzeam) ai plecat, ca si mine de altfel)

Comment

• @jelly-da boss te sun
              @CataLiNNN-o las asa pana fac clean
              @SoSoRyNeL-da ma pai nu se merita pentru 1 ora asa...
              AdY_JmL_2015

Comment

• Asa a fost si atunci cu drifturile.Nu era intrarea libera si se urcau toti pe masini sa vada...ce?

Comment

• @SoSoRyNeL-auzi ca mi am amintit...pai m ai vazut cu masina presupun ca nu ma stii cum arattrebuia sa vii sa stam de vorba...
                  @CataLiNNN-dasi atunci am fost...ne am urcat pe pamantu ala mare...si abia plouase ne am facut prafdupaia ne am urcat pe un buldo-excavator si ne au dat gardienii aia jos
                  AdY_JmL_2015

Comment

• exact manerele exterioare pt deschis usa ( cum are design )
                    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• frumoasa masina, respect!

culoarea imi place la nebunie, chestiile albastre din interior nu neaparat..
                      Numai Bine

Comment

• @andrei_mircea-aha...si crezi ca va tine colantul pe ele?!?
                        @Pretorian-merci la fel
                        AdY_JmL_2015

Comment

• Ce urat suna "tre sa vii sa stam de vorba") zici ca ti-am zgariat masina si ai ceva "sa-mi zici" )) Stam, da vezi ca eu vin pe jos maine dabia ma duc sa-mi ridic carnetu si pana ii demonstrez lu tata ca pot sa conduc si fara sa fi el in dreapta mea...o sa dureze ceva

Comment

• eh suna uratpoate m am grabit cand am scris si daia n am stat sa ma exprim academic))))stii tu ce vroiam sa zic:P nu i rpoblema ca vii pe jos...hai sa l stapanesti sanatos;)si uda l ))))
                            AdY_JmL_2015

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
                              @CataFOF-fa ti arogantele in alta parte nu aici ca deja poluezi topicu cu prostii inutile
                              @_Cox_-sigur acolo voi ajungedirect vedeta
                              @50 RRY- o voi schimba cu,colant negru
                              @andrei_mircea-ce ai vrea sa colantezi?
                              Bai icstrem nambar oan , topicul cu prostii inutile e creat si umplut de tine.
                              tot nu ai zis ce mai urmeaza la monopost.

Comment

• e topicu meu si l umplu cu ce vreau;)hai plictisestei pe altii ca eu n am timp de pierdut;)
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google