completezi uleiul si ai scapat de buba.
Logan-albastru egee-ady
Collapse
X
-
Am scris la sectiunea "Probleme tehnice" la topicul cu servo mai devreme, daca ai putea sa-mi spui ce ulei sa cumpar, ce vascozitate sa fie ar fi perfect, multumesc mult de raspuns si scuzati de offtopic.
Ia sa te uiti si tu iExtremule la nivelul de ulei, baga o lanterna deasupra lichidului de servo si vezi daca uleiul nu e sub minim +++ nu ii mai da forja cu rotile virate la maxim ca nu faci deloc bine! Eu nu fac asa ceva niciodata.
Comment
-
@tzopescu-o sa completez...ce probl cu directia in mers?ce poate sa se intample sa ramai fara servo altceva ce ar mai fi?
@Tudor-nu o mai spalasem demultarcuri nu stiu probabil al primavara astept sa treaca iarna grea
@aleXpeed-ai avut noroc;)))mda o sa incerc sa am abtin sa mai plec in forta cu volanu virat maxim...bftAdY_JmL_2015
Comment
-
@SoSoRyNeL-n ai cum s o prinzi in parcare la billa))eu nu stau pe acolo...acolo fac poze doar cand spal masina ca spalatoria e la 50 de metri de acolo si dupaia o mai sterg eu putin in billa...
@Tudor-la asta ma gandeam si eu asa voi face...dar nu prea am mai avut timp si chef de ea in ultima perioada decat benzina si pedala)))
AdY_JmL_2015
Comment
Comment