Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• completezi uleiul si ai scapat de buba.
    Ratacit in spatiu...

Comment

• Am scris la sectiunea "Probleme tehnice" la topicul cu servo mai devreme, daca ai putea sa-mi spui ce ulei sa cumpar, ce vascozitate sa fie ar fi perfect, multumesc mult de raspuns si scuzati de offtopic.

Ia sa te uiti si tu iExtremule la nivelul de ulei, baga o lanterna deasupra lichidului de servo si vezi daca uleiul nu e sub minim +++ nu ii mai da forja cu rotile virate la maxim ca nu faci deloc bine! Eu nu fac asa ceva niciodata.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• @tzopescu-o sa completez...ce probl cu directia in mers?ce poate sa se intample sa ramai fara servo altceva ce ar mai fi?
        @Tudor-nu o mai spalasem demultarcuri nu stiu probabil al primavara astept sa treaca iarna grea
        @aleXpeed-ai avut noroc;)))mda o sa incerc sa am abtin sa mai plec in forta cu volanu virat maxim...bft
        AdY_JmL_2015

Comment

• asta e Cocuta mea!nu am facut cine stie la ea.mai am de lucru.intai jentile si gumele!Si arcuri sport!ce jenti recomandati,de cat?
          Attached Files

Comment

• Bine ca au plecat aia cu circul din Billa ca nu mai aveai loc de pozatin rest masina arata foarte bine imi place!

Comment

• @schue ionut-fa ti topic personal nu l mai polua pe al meu!
              @jelly- ms jelly
              AdY_JmL_2015

Comment

• Arata mult mai bine cu autocolant negru pe sigla Dacia

Comment

• Originally posted by Tudor View Post

ps: imi place ca o tii ingrijita
                  Asa avem noi impresia ca ii face si el poze numai dupa ce o spala ))

Comment

• icstrem_no1 Frumoasa si ingrijita masina...spor la modificari.

Comment

• @jelly-da merci pentru autocolant;)
                      @SoSoRyNeL-pai sa stii ca numai dupa ce o spal ii fac poze
                      @Miiki-merci mult si bine ai venit
                      AdY_JmL_2015

Comment

• Las ca poate ti-o prind eu prin poze murdara, ca nu stau departe de billa

Comment

• icstream, vorbseste siglele pe spate si pune autocolant si pe partea cromata a siglei..ma gandesc ca ar da bine

bafta
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• @SoSoRyNeL-n ai cum s o prinzi in parcare la billa))eu nu stau pe acolo...acolo fac poze doar cand spal masina ca spalatoria e la 50 de metri de acolo si dupaia o mai sterg eu putin in billa...
                            @Tudor-la asta ma gandeam si eu asa voi face...dar nu prea am mai avut timp si chef de ea in ultima perioada decat benzina si pedala)))
                            AdY_JmL_2015

Comment

• frumoasa masina , parca cere dungi de cupa acuma.

Comment

• si daca o parchezi in fata la a mea......o gasesti pe sticle de lapte...da??

Glumesc !
                                ps. CU ce treburi la moi in cartier ? Esti Militian ?
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google