Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @CataFOF-nu ma pasioneaza s o impopotonez pastreaza ti ideile pentru tine numai gandi cu mana pe tasta))))
    @Thejock3r-pai pe acolo umblu ca acolo sta prietena mea in colentina,iar in seara aia asteptam pe cineva cand ai vazut tu masina acolo;)))si iti admiram jantele)
    AdY_JmL_2015

Comment

• ce-ai patit nenea la masina ?? :| cum ai reusit ?
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• masina ta nu vrea sa coboare mai jos ?

Comment

• pai ar vrea ea...dar e criza si cel mai naspa e ca vine iarna si n are rost sa i pun acum...cred ca ii voi pune ceva s o lase cu 3 cm la primavara cand as vrea sa i mai pun o folie pe fata omologata 27%,sa i vopsesc jantele negre si sa i vopsesc etrierii si tamburii albastru egee
          Last edited by icstrem_no1; 27 November 2010, 16:42.
          AdY_JmL_2015

Comment

• bun asa

Comment

• Haide ma aceiasi parcare, rasfat-o si pe ea cu parcare pe la auchan in subteran ceva, numai parcare bila bila

Comment

• pai frate eu o spal la 50m de billa si dasta o pozez acolo...nu ca mi place locu ala dar daca tot sunt acolo...nu am avut timp sa ma duc intr un cadru mai special))si n plus numai fusesem pacolo de vro 2 luni de cand nu i am mai facut poze si n am mai postat pe aici!
                AdY_JmL_2015

Comment

• Chiar ma intrebam ce-i cu tine ca nu ai mai postat demult, frumusica masina sa ai grija de ea si cat mai multi km fara probleme!

Comment

• nu prea am mai avut timp si chef jelly,ms la fel,bft!

cine ma poate ajuta si pe mine un un V.T. pe o poza din lateral cu o folie pe fata mai deschisa asa,putin lasata,jante negre si tamburii si etrierii in culoarea caroseriei,ms!
                    Last edited by icstrem_no1; 27 November 2010, 17:19. Reason: Automerged Doublepost
                    AdY_JmL_2015

Comment

• sper sa te ajute ;)
                      Attached Files
                      Last edited by Tudor; 27 November 2010, 22:48.
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• !

mersi!D
                        AdY_JmL_2015

Comment

• ar da bine asa

PS:vezi ca vinde iamagi niste arcuri ;)

Comment

• De lasat mai jos poti sa o lasi da sa nu ii vopsesti jantele pentru ca este un mobel frumos de jante care dau foarte bine pe logan indiferent ce culoare ara masina si ar fi pacat sa le strici aspectul.

Imi place mult cum arata asa cu jantele.
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• @mishu-ms de pont
                              @sdp-si mie imi place culoarea lor dar vroiam o schimare...oricum cand o fi le vopsesc chiar daca le fac tot asa...ca au unele imperfectiuni.
                              AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google