Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut! E frumoasa masina....urla dupa arcuri.
    Referitor la jante cum a zis si SDP nu le vopsi...sau macar fa-le albe.

Comment

• cica nu le vopsi sau macar fa-le albe

pacat ca nu ai protectii noroi, ca imediat iti zicea sa le dai jos
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• oorabile cat vrei pe janta de otel..fara cauciuce???

Comment

• @tiesto_music-albe cred ca le voi face ca am vazut un v.t. si arat ok probabil vor veni si arcurile dar ma tot gandesc...pun arcuri sport!si bucsile vor sta apasate...amortizoarele se vor duce mai repede...e cu dus si intors pentru mine unu...da i as pune la primavara
          @Tudor-))
          @slim_daddy40-fii mai explicit!
          AdY_JmL_2015

Comment

• termina cu amortizoarele, ca nu se strica nimic..daca vrei arcuri sport sa mearga pe amortizoare stoc, ia eibach si gata noi astia cu arcuri sport si taiate n avem nimic de atata timp...asa e, pana nu incerci nu crezi
            sigpic

Comment

• bucsile stau apasate din cauza ca va incapatanati sa nu faceti repozitionarea dupa schimbarea arcurilor.
              dupa repozitionare , vor sta exact cum stau si acuma , cu arcurile stock.
              suntem atatia care avem arcuri pe amortizoare stock , unii chiar si de cativa ani de zile.

Comment

• mda cred ca la primavara ''se lasa-n jos se lasa-n jos''))))
                AdY_JmL_2015

Comment

• va rog si eu frumos daca poate cinevasa mi faca si mie un v.t. la poza aceea din lateral cu masina,cu dungi logan cup albe pe ea,suspensia coborata putin si jantele albe.multumesc!vreau o idee ceva pentru la primavara...si nu sunt hotarat
                  AdY_JmL_2015

Comment

• uite aici http://www.loganclub.ro/forum/masini...nile+preparate , postezi o poza cu ce vrei sa faci , si baietii te ajuta .
                    mai cautati si voi , nu asteptati totul de`gata.

Comment

• Originally posted by SoSoRyNeL View Post
                      Las ca poate ti-o prind eu prin poze murdara, ca nu stau departe de billa
                      hmmmm, ce ziceam?
                      Attached Files

Comment

• S-a cam pus praful pe aici, nimic nou?

Comment

• !

SoSoRyNeL-ia uite bai nene spionu)pai la ce mocirla era nu se merita sa dau banii degeaba la spalatorie;))
                          jelly-mda pai o vremea nu prea mi a mai ars de masina...decat benzina si talpa))
                          In seara asta am achizitionat un set de arcuri Eibach cu 480lei...au 6 luni dar arata impecabil...noi au costat 620[am vazut bonul],ce ziceti am dat bine pe ele sau m am ars?:-s ele o coboara vreo 3,5 cm iar dupa montaj si repozitionarea bucselor ajunge pe la 4cm,astept sa mai treaca vremea rece si sper ca numai va veni zapada si sa le vad odata pe jml pe burtazilele astea vreau sa achizitionez si un cozoroc de luneta...vine si ala in maxim o saptamanacand va veni vremea buna vreau sa i vopsesc tamburii,etrierii si jantele [de care mi e sila sa ma apuc]))si pe viitor sa fac porbagajul clean si sa revopsesc capota [are o indoitura] pe casco...aaa,si sa schimb tot pe casco incuietoarea soferului[un bou a incercat sa mi sparga masina]am inteles ca trebuie schimbate si cheile:-/...in fine sper sa iasa ceva frumosnumai bine la toata lumea ><
                          Attached Files
                          Last edited by icstrem_no1; 22 January 2011, 01:05.
                          AdY_JmL_2015

Comment

• amortizoarele, le lasi pe cele stock ? ... buna investitia !
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• nu o sa fii chiar pe burta, da decat deloc...depinde de fiecare masina cat coboara...mai taie si o spira sa fie treaba treaba )
                              eibach sunt facute pentru amortizoarele stoc
                              sigpic

Comment

• Dany_DNY-ms.amortizoarele vor ramane stock ca numai bag bani si n alea.astea sunt speciale pentru amortizoare stock.
                                - Geo --ehh,4 cm pentru mine care nu s obisnuit inseamna burta)numai tai deloc eu zic ca va fi de ajuns 4cm
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google