Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vei vrea mai mult )) sa le stapanesti sanatos si asteptam poze sa vedem cum arata :>
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Tudor-imi dau seama...am inceput sa am si eu ca voi o obsesie cu garda jos
      AdY_JmL_2015

Comment

• icstrem_no1: sal buna investitie ...cand ai de gand sa vopsesti tamburii ...si etrierii sa ma anunti si pe mine......ca vreau sa ii vopsesc si eu ...binenteles daca ii faci tot in parcare la billa) bafta
        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Mariusrs-ok te anunt ne ajutam reciproc sa fie mai usor;)))

cine are niste jante la combinatie cu ale mele[p.s. da 2-3 pag. inapoi sa le vezi] vreau ceva tot pe 185.65.15 dar un model mai alfel ca de astea m am plictisit...ale mele sunt drepte,nesudate,ne-nimic...merg super pe probate!ofer si dif. in functie de ale voastre!mentionez nu ma intereseza gume ci doar jante!
          Last edited by icstrem_no1; 22 January 2011, 04:03. Reason: Automerged Doublepost
          AdY_JmL_2015

Comment

• se lasa jos jos jos, le place jos jos jos :>

la jante de ce nu incerci 195/50 sua 55 pe 15 ?
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• 185/65 sunt cauciucurile..cum a zis tudor, lasa jantele, ia ceva cauciucuri 195/50 si o sa vezi diferenta, n o sa mai vrei altele..daca jantele sunt bune, tine le, sa nu dai de alte prostii
              sigpic

Comment

• Buna investitia Adi si sa te vedem cat mai curand cu ele puse pe masina!

Comment

• Eh spion, stau la o strada de unde o parchezi tu) o vad aproape in fiecare zi, de exemplu azi era parcata pe strada mai principala ca sa zic asa, nu era pe straduta aia:P plina de zapada desigur

Comment

• Tudor-momentan nu schimb gumele deoarece astea s bune au vro 15-17000 km si am dat destui bani pe ele nu ma incument sa iau altelestiu ca o fi diferenta...
                    - Geo --jantele sunt surpzinzator de bune!desi sunt turcesti...au cam 5 ani si nu s strambe!le as fi schimbat doar ca vreau unele mai noi asa fara decojituri sau etc.
                    jelly-ms.si eu abia astept sa le montez.timp si vreme necesara sa fiedupaia facem o intalnire mai vorbim si noi
                    SoSoRyNeL-aha.pai pe straduta numai erau locuri la ora la care am venit eu acasastai cumva la curti pe la bulgari pe acolo?
                    AdY_JmL_2015

Comment

• !

credeti ca va da bine cu cozorocu asta de luneta si cu eleronu de portbagaj?ma tenteaza amandoua...cu ce le pot lipi...am inteles ca,cozorocu il lipesc cu silicon sau solutie de lipit parbrize sau ceva de genu...dar eleronu?idei?!?
                      Attached Files
                      AdY_JmL_2015

Comment

• Ia-lee, ar merge la tine. Eleronul de luneta se lipeste cu solutie de lipit parbrize iar eleronul de portbagaj din cate stiu il poti lipi si cu silicon.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• aleXpeed-da,cozorocu cred ca l iau sigur...eleronu mai vedem
                          AdY_JmL_2015

Comment

• Frumoasa masina, imi place ca ai grija de ea! Tin-o tot asa!
                            sigpic

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
                              credeti ca va da bine cu cozorocu asta de luneta si cu eleronu de portbagaj?ma tenteaza amandoua...cu ce le pot lipi...am inteles ca,cozorocu il lipesc cu silicon sau solutie de lipit parbrize sau ceva de genu...dar eleronu?idei?!?
                              asa eleron am si eu,va arata foarte bine dar ai grija mare cu ce le lipesti, nu o sa tina cu silicon doar citeva zile la mine sa dezlipit.. iti recomand un adeziv 100 % bun atasez o poza cu el...este vorba de un adeziv elastic.. Ceresit FT 101 Flextec..
                              Attached Files
                              sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• eleronul gen dacia imi place mult .... i-ar sta super si cu siglele date jos , si lasate dacia si incuietoarea , ceva gen cum are golan91 parca

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google