Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cam asa arata la mine eleronu...
    Attached Files
    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• !

mamba-mersi la fel
      dodolorand-mersi mult pentru idee dasta voi cumpara cand va fi cazulhmm foarte bine da pe a ta eleronul
      Tudor-si mie imi placeclean ul probabil va veni la primavara pe casco...mai vedem[sunt dependent de masina si macara astept vreme mai calda sa pot merge pe jos...pentru a lasa o in servis]))daca fac asta,dau si emblema jos
      AdY_JmL_2015

Comment

• eleron la luneta merge..la portbagaj neaparat clean daca vrei eleron ca altfel e naspa..exact cum are dodolorand
        sigpic

Comment

• - Geo --mai intai va aparea eleronul si probabil pe urma clean ul momentan nu am cum sa l fac.
          AdY_JmL_2015

Comment

• pai nu vad de ce vrei sa le faci de-an-doaselea
            sigpic

Comment

• - Geo --pentru ca momentan nu pot baga masina la casco deoarace e urat afara si nu o pot lasa acolo si sa merg pe jos...
              AdY_JmL_2015

Comment

• mai bine faci intai portbagajul si pe urma te apuci de eleron , parerea mea

off : mersu pe jos face picioru frumos

Comment

• Da, peacolo, nu la alea de sunt toate la fel un pic mai incolo

Comment

• !

MirCip-l o face dar pentru mine nu e neaparat un moft ci o necesitate masina
                    SoSoRyNeL-aha
                    astazi am vorbim cu baietii cel cu cozorocul si cu eleronul si in cateva zile le voi avea pe amandoua.voi atasa mai multe poze cu cozorocul am inteles ca nu e de origine...sper sa se plieze bine pe luneta sa nu stea naspa...voi ce parere aveti?!?p.s. cu ce le lipesc pana la urma ca adeziv dala ceresit n am gasito sa mai caut si maine pe la pracktiker pantelimon poate o avea pe acolo...iar solutia aia de lipit parbrize unde o gasesc si eu?probabil autovit?
                    Attached Files
                    AdY_JmL_2015

Comment

• Nefiind de origine e mai complicat de prins si nu trebuie sa te astepti sa arate ca cel de fabrica. Pentru prindere trebuie sa faci niste gogoloaie care fac legatura intre eleron si luneta ( ptr ca eleronul e gol pe interior). Tind sa cred ca si cu silicon merge, insa nu garantez. In orice caz, mastic de parbriz nu cred ca merge sa pui si nu cred ca se gaseste in autovit.
                      In caz ca o sa gasesti, trebuie sa iei si intaritor...
                      mai gasesti aici cateva informatii..

sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Thejock3r-al tau e de origine?cum l ai prins?ms pentru infocred ca cel mai bine voi apela la ajutorul lui cosmin...cand ma duc sa pun arcurile vorbesc si pentru eleron si cozorocn as vrea sa ma chinui singur si sa nu iasa nimic...
                        AdY_JmL_2015

Comment

• merge bine cu silicon sanitar.transparent.cu cel de parbrize merge dar iti trebui primer pentru el.altfel n o sa tina.numai bine.
                          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• al meu e de origine si l-am smecherit cu mastic de parbriz..
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• tinand cont ca tot ce am lipit pana acum cu moment fix s a facut ciment, cred ca ar merge si pentru eleronu tau...siliconu are totusi niste elasticitate nedorita...eleronu ala de luneta vroiam sa l comand eu saptamana viitoare, da acuma na )
                              sigpic

Comment

• nu stiu ce ati folosit voi ce a devenit prin uscare ciment dar eu garantez ca prin folosirea Ceresit FT 101 Flextec o sa fiti multumit, si eu cu Ceresit FT 101 Flextec lam lipit pe a meu si nici de suruburi nu mai am nevoie adezivul asta nu se intareste ramane usor elastic
                                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google