Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoasa masina ta spro la modificari in continuare si multi km fara probleme

Bafta
    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• florin_dnf-aha,daca nu o sa gasesc altceva in ultima faza pun silicon,ms!
      Thejock3r-am inteles
      - Geo --moment fix...aha,ce zici de picatura am inteles ca lipeste orice?sau nu e cazu vorbesc prostii?...pai asta il stiu de asta vara tot ma uitam la el si vroiam sa l iau da omu nu l lasa la vremea aia sub 150lei))
      dodolorand-am cautat aseara intr un hypermarket ceresit dasta de zici tu dar n am gasito sa mai ma duc in seara asta in practiker poate gasesc acolo.
      logan_bihor-mersi la fel
      va multumesc la toti pentru sfaturi si pareri!
      AdY_JmL_2015

Comment

• Ai luat tu eleronul ala de portbagaj? E din constanta, nu? Eu vorbisem cu baiatul si a zis ca mi l-a pus la posta.
        sigpic

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
          florin_dnf-aha,daca nu o sa gasesc altceva in ultima faza pun silicon,ms!
          Thejock3r-am inteles
          - Geo --moment fix...aha,ce zici de picatura am inteles ca lipeste orice?sau nu e cazu vorbesc prostii?...pai asta il stiu de asta vara tot ma uitam la el si vroiam sa l iau da omu nu l lasa la vremea aia sub 150lei))
          dodolorand-am cautat aseara intr un hypermarket ceresit dasta de zici tu dar n am gasito sa mai ma duc in seara asta in practiker poate gasesc acolo.
          logan_bihor-mersi la fel
          va multumesc la toti pentru sfaturi si pareri!
          eu de la practiker lam cumaparat.....acolo este sigur..
          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• !

spartacus_mf-da l am luat eu.e din c-ta.am vorbit si in seara asta cu el mi a zis ca mi l a pus la curier si maine ajunge...vedem
            dodolorand-am fost in seara asta si acolo si nu am gasit...m am decis sa lipesc si eleronu si cozorocul cu mastic din acela de parbrize...
            p.s.o poza hot47000
            Attached Files
            AdY_JmL_2015

Comment

• sa mor ca daca stiam ca e din constanta, ma duceam si i l luam de acasa..da am zis sa nu vorbesc degeaba cu omu daca nu am banii toti..acuma sa l stapanesti sanatos
              vezi sa l lipesti si tu intr un weekend sa l lasi macar o zi fara sa misti masina...
              sigpic

Comment

• - Geo -ms-mspai eu merg si n weekendo sa pun un ziar pe amandoua si dupaia pun banda daia adeziva[pun ziar sa nu se lipeasca scociu aiurea de vopsea]si il tin cateva ore...
                AdY_JmL_2015

Comment

• !

Mi a sosit eleronularata ok.doar ca mi se pare putin cam greu pentru a fi prins cu silicon de parbrize sau ce o fi ala.iar cu suruburi nu prea ma indur sa l prind...cel de la care l am luat mi a zis ca sta bine cu mastic dala de parbrize...si asa voi incerca sa l pun,cand s o face mai frumos afara
                  Attached Files
                  AdY_JmL_2015

Comment

• frumos frumos....arata

Comment

• frumos , acum sa il vedem pe masina
                      sigpic

Comment

• dodolorand-mersitu l ai pus si dupaia ai revopsit portbagajul?sau invers?l am pus asa de forma nu da prea bine fara clean da pentru moment asa va ramane...
                        Rey91-o sa l vedem si pe masina,asta dupa ce l primesc si pe cel de lunetaprobabil peste o saptamana vor fi montate amandoua.
                        AdY_JmL_2015

Comment

dodolorand-mersitu l ai pus si dupaia ai revopsit portbagajul?sau invers?l am pus asa de forma nu da prea bine fara clean da pentru moment asa va ramane...
                          Rey91-o sa l vedem si pe masina,asta dupa ce l primesc si pe cel de lunetaprobabil peste o saptamana vor fi montate amandoua.
                          eu amavut mai intai porbagajul clean si acuma nu de mult am pus si eu eleronu....urmeaza una de luneta...

Comment

• dodolorand-aha.vezi ca mi se pare ca are unul userul iamagy
                            AdY_JmL_2015

Comment

• ziceti mi si mie mai pe larg asa cei care va pricepeti ce inseamna repozitionarea bucsilor?am vorbit azi cu cineva de schimbarea arcurilor si repozitionare si mi ia 100lei mi se pare bun pretumi a zis ca repozitionarea asta inseamna rudicarea basculei putin[masina coboara]...altcineva mi a zis ca le slabeste din niste suruburi sau cam asa ceva...deci cei care stiti si a ti mai facut asta sfatuiti ma sa stiu daca zice bine mecanicu asta.ms!
                              AdY_JmL_2015

Comment

ziceti mi si mie mai pe larg asa cei care va pricepeti ce inseamna repozitionarea bucsilor?am vorbit azi cu cineva de schimbarea arcurilor si repozitionare si mi ia 100lei mi se pare bun pretumi a zis ca repozitionarea asta inseamna rudicarea basculei putin[masina coboara]...altcineva mi a zis ca le slabeste din niste suruburi sau cam asa ceva...deci cei care stiti si a ti mai facut asta sfatuiti ma sa stiu daca zice bine mecanicu asta.ms!

zlabesti suruburile de la bascula bagi un cric sub bascula ,ridici sus si apoi strangi ...eu asa am facut bafta
                                stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google