Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SanduGolanu-mersi pentru sfat
    AdY_JmL_2015

Comment

• eu am auzit ca ridici masina cu cricu slabesti suruburile lasi masina jos faci o tura cu ea dupa care strangi la loc fara so mai ridici.... eu asa am citit...
      sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• dodolorand-mersi si tie pentru sfat
        AdY_JmL_2015

Comment

• !

Astazi mi a sosit si cozorocul de luneta care arata destul de ok...cat de curand cred ca voi monta cozorocl si eleronul
          Attached Files
          AdY_JmL_2015

Comment

• Arata foarte bine Adi si 'dabea astept sa le vad urcate pe masina!

Comment

• hai cat mai repede cu ele pe masina
              sunt curios sa vad cum o sa dea

Comment

• jelly,Mishu -le veti vedea
                am vorbit ieri cu un baiat a zis ca mi ia 350 lei pentru vopsirea jantelor mate sau 400lei lucioase...cum vi se pare pretul?!?momentan le las asa pentru ca n am cum sa fac...trebuie sa i le dau aluia vreo 3 zile si nu pot sta fara masina...n am decat rezerva mea...si nu sunt inca sigur ce culoare ar da mai bine pentru ele
                AdY_JmL_2015

Comment

• Cam scump daca e sa ne gandim la valoarea lor daca le-ai cumpara noi.
                  Dar ce au?Te supara asa rau?Eu zic ca mai merg

Comment

• e destul da...pe fata incep sa se decojeasca asa putin dupa iarna asta oribila...de la inceput n a fost lacu' bun n a rezistat la temperatura mare...pe spate sunt ok
                    AdY_JmL_2015

Comment

• Eh,cand iei altele sa le tii pe astea pentru iarna sau sa iei niste table sa nu mai ai neplaceri

Comment

• !

Azi am montat eleronul si cozoroculelerenul pare prins bine,insa cozorocul nu foarte calumea[nu e original si nu se pliaza fix pe luneta,el e drept,luneta curbata]...per total e ok...mai urmeaza unele retusuri cu creionul la culoarea masinii[mai are pe ici pe colo imperfectiuni,sarituri,etc]sa vedem cum va fi cand voi dezlipi scociul.enjoy
                        Attached Files
                        AdY_JmL_2015

Comment

• cozorocul, trebuia umplut cu spuma poliuretanica, finisat si atunci il lipeai...
                          "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• arata bine pe masina..
                            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• emylogan-mda...daca stiam dinainte asa faceam.
                              dodolorand-mersi!
                              AdY_JmL_2015

Comment

• Bravooo Adi chiar dau bine pe masina, un eleron pentru portbabaj as vrea si eu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google