Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te-am vazut ieri cand ai iesit de pe o strada secundara in B-dul Theodor Pallady, cred ca tocmai o spalase-i ca era curata, arata frumos spatele acum!

Comment

• bafta in ceea ce ti-ai propus...
      "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• jelly-da probabil,am spalat o acum vreo 3 zile si deja s a murdarit))abia astept primavara aia odata
        emylogan-sa fie!
        AdY_JmL_2015

Comment

• care aveti idee cat costa o curea de alternator de origine prin targ?si cam cat se cere pentru montaj?a mea mai scartaie asa cand e rece...n a fost schimbata niciodata!
          AdY_JmL_2015

Comment

• mi a zis cineva ca acel scartait care l are uneori ori e de la cureaua alternatorului ori de la curelele ale nu stiu ce agregate...voi ce credeti...n as vrea sa cumpar ceva si sa nu fie de vina acel lucru...
            AdY_JmL_2015

Comment

• Este cureaua de accesorii de vina, asa mi-a facut atat iarna trecuta cat si iarna aceasta, la frig scartaie. Acum de cand s-a mai incalzit afara nu prea mai scartaie...Logan). Nu-i nici-un pericol.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• aleXpeed-s o schimb sau s o las asa?cam cat ar fi una:-?
                AdY_JmL_2015

Comment

• 55 lei parca la DACIASHOP , curea gates , eu am schimbat-o la revizia de 60.000 si imi face si mie la fel..cand e frig...
                  sigpic

Comment

• daca va scartaie inseamna ca e prea slabita, nu ca trebuie neaparat s-o schimbi...mergeti la cine v a pus o sa v o stranga mai bine...
                    sigpic

Comment

• FANE_CLK-aha mersi de info
                      - Geo --mie nu mi a pus o nimeni ca n a fost schimbata niciodata))daca tot va mai face am duc la un mecanic...
                      AdY_JmL_2015

Comment

• Eu o sa o schimb la distributie, adica peste vreo 20.000 km. . Daca sare sau se rupe (ceea ce nu cred caci n-are crapaturi), o sa traga mult mai bine dar nema servo, alternator sau A/C)).
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Parerea mea e sa o schimbi este cateva sute de mii accea curea,si montajul e cam tot la fel ...
                          http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• mie imi face asa de vreo 2 ani , scartaie cand e frig afara dar nu am bagat`o in seama ca dupa ce se incalzeste masina nu mai face.a mea a inceput putin sa crape , o schimb la revizia de 60.000 , am 59000 acum

Comment

• bai cureaua accesorii la ce se refera?daca la cea care foloseste la servo si aer conditionat...eu am schimbat o pe aceea in vara...deci n are cum sa fie...cred ca cea de alternator aceea n a fost schimbata niciodata cred:|asta n a mai facut nici o figura
                              AdY_JmL_2015

Comment

• Hai ce m-ai astepti? monteaza arcurile:-w

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google