Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce sa le puna acu, n-ai auzit ca vine iar frigu, zapada, ca nu se mai termina o data..

Comment

• sorin17- da o sa le pun ca sunt si eu curios dar mai stau sa vad ce mai zic astia cu vremea lor:-@
      SoSoRyNeL-adevarat
      AdY_JmL_2015

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
        bai cureaua accesorii la ce se refera?daca la cea care foloseste la servo si aer conditionat...eu am schimbat o pe aceea in vara...deci n are cum sa fie...cred ca cea de alternator aceea n a fost schimbata niciodata cred:|asta n a mai facut nici o figura
        pai vorbesti de aceasi curea...daca ai schimbat o cu atat e mai clar..nu e stransa cat trebuie, du te sa ti o stranga mai bine ca d aia scartaie
        sigpic

Comment

• [QUOTE=icstrem_no1;867859]sorin17- da o sa le pun ca sunt si eu curios dar mai stau sa vad ce mai zic astia cu vremea lor:-@

esti rabdator) eu nu am mai avut rabdare:mai conteaza acum vremea?)

Comment

• - Geo --aha am inteles,momentan numai face...cand va mai face o voi rezolva si pe asta
            sorin17-mda asa e))
            Azi am montat si eu in sfarsit arcurile!a coborat fix 3 cm.arata ok...mi se pare ca trage un pic stanga acum si nu inteleg de ce:-?si mecanicul mi a spus ca am jos la ambele roti din cauza capetelor de bara...ce risc sa se intample daca mai stau asa cu ele,sa pierd directia usor,usor?!?ca si impresii:sta mai bine pe sosea,e mai dura...care ai idee cat costa 2 capete de bara dar originale nu prostii?ms!enjoy
            Attached Files
            AdY_JmL_2015

Comment

• Foarte bine arata masinuta mai ales cu arcurile e superba. In legatura cu, cureaua am avut si eu aceiasi problema, dupa ce am schimbato la vreo 2000 de km a inceput sa scartie am fost la service si a mai intinso, cica se mai lasa cureaua dupa ce o pune pe masina!

Comment

• M-ai aprobat la un post mai devreme ca sa astepti sa treaca vara da n-ai rabdare)) Arata bine, se putea si mai jos da e bine si asa decat stock

Comment

• Frumoasa masina ta Adi, succes in continuare!

Comment

• SoSoRyNeL-asa e...initial am crezut ca va fi 3,5 sau 4 si dupa repozitionare etc dar tot 3 e...in fine pentru moment e ok
                    jelly-mersi bogdane
                    care stiti cat costa 2 capete de bara originale?am auzit ca 70 lei amandoua!or fi de origine:-?
                    AdY_JmL_2015

Comment

• asa bre acu arata bine bine

Comment

• I-a legatura cu userul @evali_daniel, are produse de origine si preturi accesibile.

Comment

• un bandou vopsit niste clean alea alea
                          Attached Files

Comment

• da uita te pe daciashop, ce e asa greu...tot intrebi pe aici, uita te acolo si o sa gasesti piese ca lumea..dupa ce ca e si in oras acolo...
                            sigpic

Comment

• arata bine asa ...dar parca ar mai merge - 1 spira + amortizoarele scurtate si intarite !

ai facut si repozitionarea bucsilor ?
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Mishu-merci de pozaclean ul o sa vina,sper sa l fac pe casco
                                jelly-mersi de info
                                Dany_DNY-momentan asa ramane...da am facut repozitionarea

are idee careva,cand tin volanu drept masina o ia putin la stanga,sa fie de la capetele de bara:-?

are idee careva cand tin volanu drept masina o ia putin stanga sa fie de la capetele de bara:-?

Originally posted by icstrem_no1 View Post
                                Mishu-merci de pozaclean ul o sa vina,sper sa l fac pe casco
                                jelly-mersi de info
                                Dany_DNY-momentan asa ramane...da am facut repozitionarea

are idee careva,cand tin volanu drept masina o ia putin la stanga,sa fie de la capetele de bara:-?

are idee careva cand tin volanu drept masina o ia putin stanga sa fie de la capetele de bara:-?
                                ?????????????????
                                Last edited by icstrem_no1; 16 February 2011, 18:47. Reason: Automerged Doublepost
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google