Ce sa le puna acu, n-ai auzit ca vine iar frigu, zapada, ca nu se mai termina o data..
Logan-albastru egee-ady
Collapse
X
-
Originally posted by icstrem_no1 View Postbai cureaua accesorii la ce se refera?daca la cea care foloseste la servo si aer conditionat...eu am schimbat o pe aceea in vara...deci n are cum sa fie...cred ca cea de alternator aceea n a fost schimbata niciodata cred:|asta n a mai facut nici o figurasigpic
Comment
-
- Geo --aha am inteles,momentan numai face...cand va mai face o voi rezolva si pe asta
sorin17-mda asa e))
Azi am montat si eu in sfarsit arcurile!a coborat fix 3 cm.arata ok...mi se pare ca trage un pic stanga acum si nu inteleg de ce:-?si mecanicul mi a spus ca am jos la ambele roti din cauza capetelor de bara...ce risc sa se intample daca mai stau asa cu ele,sa pierd directia usor,usor?!?ca si impresii:sta mai bine pe sosea,e mai dura...
care ai idee cat costa 2 capete de bara dar originale nu prostii?ms!enjoy
AdY_JmL_2015
Comment
-
Comment
-
arata bine asa...dar parca ar mai merge - 1 spira + amortizoarele scurtate si intarite !
ai facut si repozitionarea bucsilor ?
Comment
-
Mishu-merci de pozaclean ul o sa vina,sper sa l fac pe casco
jelly-mersi de info
Dany_DNY-momentan asa ramane...da am facut repozitionarea
are idee careva,cand tin volanu drept masina o ia putin la stanga,sa fie de la capetele de bara:-?
are idee careva cand tin volanu drept masina o ia putin stanga sa fie de la capetele de bara:-?
Originally posted by icstrem_no1 View PostMishu-merci de pozaclean ul o sa vina,sper sa l fac pe casco
jelly-mersi de info
Dany_DNY-momentan asa ramane...da am facut repozitionarea
are idee careva,cand tin volanu drept masina o ia putin la stanga,sa fie de la capetele de bara:-?
are idee careva cand tin volanu drept masina o ia putin stanga sa fie de la capetele de bara:-?AdY_JmL_2015
Comment
Comment