cosmin83-ocolesc cat pot gropile dar nu stiu...asa mi a zis cineva cand era pe rampa ca am joc in roti si trebuiesc schimbate.si daca tot le am luat acum le voi schimba plus bieletele antiruliu care le am demult si le schimb si pe acelea daca tot se umbla pe acolo dupaia voi face unghiul de fuga ca trage...
Logan-albastru egee-ady
Collapse
X
-
in ziua de azi mecanicii mai si mint numai ca sa te jecmaneasca stiu,mai putina mecanica.numai bine,cati mai multi km fara gropii.(dau un ex,am un prieten care ii tramura rau volanul in mana si sa dus la mecanic si ia zis trebuie schimbat rulmentul la schimbat tot a tramurat volanul sa dus inapoi la mecanic ia zis o bucsa a schimbato si pe aia tot asa din nou la el planetara cica e de vina,pana ia zis unu verifica rotile si surpriza janta era lovita pe interior,concluzia ca uni mecanici sunt praf la bagat pe baiat la cheltuieli degeaba.)ai grija si tu.numai bine.
Comment
-
Azi am schimbat capetele de barainainte tragea stanga si era si cam stramb volanul dar am facut schimb intre rotile din fata si acum e mai ok.sta mai dreapta pe drum.si dupa...o bine meritata spalare ca era...jale
))
Attached Files- Fotografie0459.jpg (57.8 KB, 139 views)
- Fotografie0460.jpg (114.6 KB, 104 views)
- Fotografie0461.jpg (116.8 KB, 110 views)
- Fotografie0462.jpg (114.4 KB, 109 views)
- Fotografie0463.jpg (88.5 KB, 99 views)
- Fotografie0464.jpg (123.4 KB, 90 views)
- Fotografie0465.jpg (80.8 KB, 85 views)
- Fotografie0466.jpg (92.2 KB, 91 views)
- Fotografie0467.jpg (72.1 KB, 93 views)
- Fotografie0468.jpg (80.7 KB, 106 views)
- Fotografie0469.jpg (77.6 KB, 104 views)
AdY_JmL_2015
Comment
-
-
Tot mai bine arata masina,felicitari.
Comment
-
Mariusrs-n am facut o pentru ca mecanicul mi a montat capatele de bara la fix adica a infiletat in ambele parti la fel si mi a zis ca momentan nu i nevoie daca pe viitor am probleme...s o fac.
jelly-mersi!
dorupopa2006-mersi!e vopsita...dar trebuie revopsita deoarece s a mai decojit.
TM24ADY-mersi mult!
FANE_CLK-spalatoria este la 20 de metri...dasta dupa ce o spal ma duc in parcarea aia si mai o bibilesc putin.si mai ales ca eu o pozez numai dupa ce o spal...nu prea mi place s o pozez cand e murdara.AdY_JmL_2015
Comment
-
icstrem_no1: sa te mai uiti din cand in cand,eu cand am luat masina din semnatura avea capetele de bara schimbate masina mergea drept nu avea nici o prob sa traga stanga dreapta,dar dupa 20 de mii de km facuti cauciucurile erau totcite pe interiori ziceai ca aveam vro 70 de mii de km..
Comment
Comment