Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cand se schimba capetele de bara se face geometria obligatoriu , nu te lua dupa nea nicu de la service care zice sa nu faci geometria.cand strangi bani da fuguta si fa geometria , oricum nu e asa de scump ,40-45 ron asta cand am schimbat si eu capetele de bara

Comment

• icstrem_no1: Ti-am zis si eu sa o fac , si eu am auzit ca e obligatoriu sa faci geometria ,mecanicii care spun ca nu e nevoie sunt cam terminati...Fa gemetria si nu o sa mai traga
      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• !

myrc3a-mersi mult si al tau e frumos
        XSorynX-mersi.schimbatorul il voi schimba si pe el curand.
        MirCip-e cam 80lei m am interesat.
        Mariusrs-mda asa i,saptamana viitoare ma duc si o fac si sper sa fie ok
        Azi am revopsit V ul ca era sarita vopseaua si bratele de la stergatoare...am luat si niste stergatoare noi ca de...in ziua de azi si astea se fura...ce oameni))
        Attached Files
        AdY_JmL_2015

Comment

• e bine facuta dar totusi ar fi fost ceva daca puneai o janta mai mare

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
            ..nu prea mi place s o pozez cand e murdara.
            Tie nu-ti place, da mie imi place sa ti-o pozez murdara))) Am si dovada daca vrei sa o mai pun o data)

Comment

• DonCorleone-am vrut A fiu in legalitate...stiu ca dadea mai bine dar inca gumele s bune si nu pot lua jante mai mari...scump domne scump))
              SoSoRyNeL-da stiu de ce poza vorbesti
              p.s. oare mi o trage aceiasi roata pentru ca oi avea vrun plumb sarit:-?
              AdY_JmL_2015

Comment

• asa asa mai bine acu

Comment

• Mishu-mersi!
                  AdY_JmL_2015

Comment

• !

saptamana trecuta am facut geometria...acum parca e mai ok numai trage asa rau.azi am vopsit etrierii si tamburii
                    Attached Files
                    AdY_JmL_2015

Comment

• Nene ai zis ca imi zici si mie cand te apuci sa vopsesti, ca sa vin si eu ...ai uitat.Glumesc o sa ii vopsesc si eu dar dupa ce imi iau gume noi
                      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• a iesit bine,sper ca e speciala de tamburi,eu le-am vopsit cu sprei normal si la mai multe frane mi so inrosit.

Comment

• Mariusrs-nene crede ma ca am uitatsi nici nu aveam numarul tau...plus ca asta a fost ceva asa spontan...n am stiut ca le fac azi...am vazut frumos afara si pac
                          cosmin83-e vopsea de care am luat si acum un an difera doar nuanta de albastru...deci ar trebui sa reziste pana la primavara cealalta
                          p.s. as dori sa mi iau o toba sport...gen carub cu silencer...ce ziceti?am auzit ca s ar putea sa fi bagat in autovit iar...are careva idee?sau vinde cineva una SH mai ieftina ?ms!
                          AdY_JmL_2015

Comment

• A iesit bine, bravo Ady!

Comment

• tamburii trebuiau sa ii faci negri ...
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• jelly-mersi bogdane
                                Dany_DNY-hmm de ce:-?ca ruginesc mai greu?dar nu se mai vedea asa bine...nu mi placeau,e mai ok asa
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google