Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumos, dar sunt aceeasi marca. Trebuia sa incerci ceva mai de firma.
    Imi place totusi cum ai reusit sa modifici masina in general.

Comment

• Arata bineeee, frumos parcata langa macelariee:>
      Singurele mai deschise la culoare sunt farurile :-"

Comment

• arata bine cu jantele astea da vorba lu` dany cere anvelope cu talon mic

Comment

• Frumoase jantele
          Sa le invarti cu placere si fara evenimente
          Celelalte vad ca au facut baita si ma asteapta
          sigpic

Comment

• frumoasele jantele.
            cat te-au costat?
            sigpic

Comment

• arata si dau bine pe masina ... bine zis , anvelope cu talon mic si trantita un pic

Comment

• e trantita, da cu eibach parca oricum daca taie din genu asta de arcuri, adica astea care comprima spirele la baza, pe spate o sa se observe da pe fata foarte putin..cel putin a mea daca te uiti din fata de una cu eibach de exemplu nu prea vezi diferenta..din lateral sau spate se schimba treaba...sau era a mea mult mai inalta decat de obicei din fabrica zic si eu, cauciucuri 195/50 si o sa obtii efectu dorit si fara sa o lasi si mai jos
                sigpic

Comment

• Arata bine,acuma mai ramane sa pui lupe in faruri si sa faci oglinda farului neagra,si da un contrast mai misto
                  http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• ai schimbat mult aspectul masinii cu jantele alea,sa le stapanesti sanatos si cum spun si colegii lupe in faruri pe fond negru,de curiozitate ce transparenta ai la folia de pe geamurile spate?

Comment

• Frumoase jantele, sa le stapanesti sanatos si sa le invarti cu placere!

Comment

• sunt mult mai potrivite aceste jante, imi plac...
                        referitor la cauciucuri , eu te sfatui sa incerci 205, 50, astupa mai mult golul dintre roata si aripa...
                        "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• arata misto tare, si parca imi place contrastul cu negru-albastru

te-ai molipsit de la ady-bac ( sper sa nu gresesc ) care schimba jantele foarte des

sa ai parte de ele !
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Dany_DNY-da?din pacate eu nu te am vazut...
                            Alin0007-ceva asa frumos si de firma erau mult prea scumpe.
                            SoSoRyNeL-bai mare spion esti
                            Mishu-stiu ca ar cere dar am gumele astea foarte bune si all season si nu ma induram sa dau alti bani pe altele.
                            alexgrasu-sa te bucuri si tu de noile jante
                            Rey91-mersi,1060lei.
                            cos_min_i-e trantita 3cm.
                            - Geo --mda asa din fata sau spate nu se cunoaste ca e lasata dar din lateral se vede.
                            Mariusrs-nu stiu daca ii mai pun si lupe...m ar duce la prea multi bani,eventual o folie pe semnalele farului sa dea mai bine si aia e
                            dorupopa2006-mersi multfoliile spate sunt 70%.
                            jelly-mersi mult bogdane
                            emylogan-da ar da bine cu ce gume zici tu dar numai sunt finante
                            Tudor-da am hotarat sa merg pe albastru-negru ca da bine.cunosc masina lui ady-bac e frumoasa...numai ca eu nu schimb jantele mereu ci doar acum dupa 5 ani
                            AdY_JmL_2015

Comment

• Arata bine ma !

Urmeaza bad boy-ul,fara comentarii !

Comment

• CataLiNNN-momentan mai poate astepta
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google