Sunt printre putinele jante de la KM care imi plac, oricum nu o fugaresti. Arata foarte bine masina cu ele. Ca si cauciucuri, iti recomand un 195/55/R15 tinand cont ca ai Eibach. Daca pui 195/50, deja se va vedea spatiu cam mare intre cauciucuri si marginile aripilor.
Logan-albastru egee-ady
Collapse
X
-
-
1
aleXpeed-urmatoarele gume dupa ce le tocesc pastea cu siguranta vor fi cel putin 195-55-15,momentan sunt ok.daca as sta sa ma gandesc la ce as vrea sa fac la masina asta mi as cheltui toti banii si tot n as aduce o la stadiul dorit))
CataLiNNN-ai casco?hai ca eu am si pe mine ma tine
p.s.ma gandeam sa pun folie pe semnalele farurilor...oare s o mai vedea pozitia asa bine sau ar fi prea slaba:-?AdY_JmL_2015
Comment
-
-
Ai putea sa-ti pui folie pe tot farul (gasesti in comert folie speciala pentru faruri si stopuri), asta ca o solutie de compromis pana iti pui lupe
Oricum arata foarte bine masina (in realitate arata mult mai bine ca in poze).
Bani sa fie ca usor usor le faci tu pe toate
P.S. Multumesc pentru jantesigpic
Comment
-
SoSoRyNeL-intr un fel asa i dar ma duc vro 700lei lupele cu tot cu montaj ceea ce e destul de mult momentan..raman la folie pe semnale momentan
alexgrasu-mersi colegupe far nu pun deloc folie nu vrea sa afecteze luminozitatea,pun decat pe semnale.sper sa te bucuri de jante si sa n ai probleme asa cum n am avut nici eu.le dai o vopsea si sunt belea
- Geo --mi e cam sila sa l dau jos si cam teama sa l desfac
anonimboy-asa i...daca nu coboara mai jos o sa dea urat cu guma cu talon mai mic...momentan gumele raman asa pe viitor cand le voi schimba pun mai late si cu talon mai mic si dupaia vad ce si cum si cu arcurile
p.s.va multumesc la toti pentru parerile pro si conta datorita voua incerc sa mi fac o masina cat de cat frumoasa in limita bugetului))
AdY_JmL_2015
Comment
Comment