Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• jelly-mersi man!voi continua si pe viitor momentan fac o pauza
    AdY_JmL_2015

Comment

• Poate ne mai intalnim si noi la o sedinta foto la Billa.

Comment

• jelly-da ne intalnim...dar poate facem pozele in alta locatie
        AdY_JmL_2015

Comment

• !

new pics de la padure
          Attached Files
          AdY_JmL_2015

Comment

• E bine ca poti sa ajungi cu ea la padure ) eu nu mai pot.

Comment

• anonimboy-da))pai la asta ma gandeam si eu ieri...ca daca aveam h&r numai puteam...
              AdY_JmL_2015

Comment

• Arata bine masina
                Pe geamurile (semnalizarilor si pozitiilor) din fata ai pus folie?

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
                  ...pai la asta ma gandeam si eu ieri...ca daca aveam h&r numai puteam...
                  Don't worry, is no sugar!

Chiar asa? Stai linistit, ca daca o bagi pe coclauri, dai cu ea de pamant si stock.

Centimetrul ala de care vorbesti tu e insignifiant. Conform teoriei tale, cu alta berlina normala in afara de Logan n'ai putea merge...

PS: anonimboy, are suspensie KW reglabila, care setata la inaltimea maxima, cred ca tot este mai joasa decat H&R + spoilere modificate + praguri... d'aia nu poate merge cu ea prin padure.
                  Last edited by Niki; 26 April 2011, 18:31.
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• _Cox_-da e folie pe semnale aripi,semnale faruri,stopuri...
                    Niki B-probabil asa o fi...si e vorba de 2cm nu unul singur!2 cm pot face diferenta intre atins si neatins...ma rog fiecare le stie pe ale lui;)))))
                    AdY_JmL_2015

Comment

• Conteaza 2 cm, intrebati orice femeie

Comment

• Deci sta prea bine ! Bravo

Comment

• SoSoRyNeL-cam asa cevabuna asemanarea:P
                          CataLiNNN-merci
                          AdY_JmL_2015

Comment

• Sal, spune-mi te rog ce fel de folie e cea de pe semnale, si cum ai aplicat-o pentru ca imi place cum arata
                            Tinc fest !!

Comment

• !

Kalimera22-folia e uan speciala pentru semnale,stopuri,faruri...nu ii stiu transparenta dar oricum se vede noaptea fara probleme.mi a pus o un baiat care monteaza folii etc.daca vrei iti las numarul lui.
                              azi masinuta mea a implinit un numar frumos de km
                              p.s.si de ziua ei a primit un cadou excelent...mi a ciordit roata de rezervabine macar ca nu mi a stricat butucul sau tabla portbagajului...mi e teama ca fara ea daca ma pupa unu in dos se duce naiba ca numai tine roata...macar asa se oprea in ea...in fine...intai stergatoarele acum roata...bine ca nu mi am pus cum ma batea gandu...suboofer si statie...sper sa i ajunga aluia dupa ce vinde roata atatia bani incat sa si permita s o inmormanteze pe masa si sa numai fie nevoie sa mai le fure si altora
                              Attached Files
                              AdY_JmL_2015

Comment

• !

[QUOTE=icstrem_no1;944381]Kalimera22-folia e uan speciala pentru semnale,stopuri,faruri...nu ii stiu transparenta dar oricum se vede noaptea fara probleme.mi a pus o un baiat care monteaza folii etc.daca vrei iti las numarul lui.
                                azi masinuta mea a implinit un numar frumos de km
                                p.s.si de ziua ei a primit un cadou excelent...mi a ciordit roata de rezervabine macar ca nu mi a stricat butucul sau tabla portbagajului...mi e teama ca fara ea daca ma pupa unu in dos se duce naiba ca numai tine roata...macar asa se oprea in ea...in fine...intai stergatoarele acum roata...bine ca nu mi am pus cum ma batea gandu...suboofer si statie...sper sa i ajunga aluia dupa ce vinde roata atatia bani incat sa si permita s o inmormanteze pe masa si sa numai fie nevoie sa mai le fure si altora.................
                                Attached Files
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google