If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
coccolino-mersi!
B-53-SDP-si miee umpic mai inchisa decat inainte.
andrei_mircea-mersi!ehh...mai e de slefuit si finisat la polish pe unde a mai curs vopseaua,dar se rezolva.la un service in vitan la recomandarea unui prieten.
Stai putin: a curs vopseaua?
Pai s-o rezolve cei ce au vopsit-o, nu tu.
Este inadmisibil sa ti-o dea cu ea cursa.
Cezar-n ai inteles ce trebuia.a curs lacul prin unele locuri si mi au polishat o tot ei.cand am zis de servis la recomandarea unui prieten m am referit ca acolo am vopsit o
Chiar daca ti-o da cursa nu-i problema, vopseaua inca e proaspata si nu poate pune masina de polish-at pe ea. Normal dupa 2-3 saptamani se poate da polish.
Trebuie sa le spui ca peste 2-3 saptamani sa revii pentru polish atata tot
Deci daca v-o da putin cursa pe anumite locuri nu disperati, se rezolva. Si uzina tot asa procedeaza, dupa fiecare vopsire acea masina este polish-ata
iamagi-mersi! stiu la bara spate sunt rupte niste cleme si nu prea am ce i face...decat sa iau alta bara si nu prea se merita...o sa vad ce i pot face asteia
B-53-SDP-mersi mult!
niste poze de azi de la "ieseala"
ON:imi cam da cu ulei pe la servo ,sper sa se inteleaga din poza aceea.din bidonasu cu lichid de servo nu lipseste.are cineva idee ce si cum?a ti mai patit o?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment