Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa vopsesti si stalpii din spate si poate faci plafonul negru, parerea mea e ca ar da bine ceva negru in combinatie cu albastru la interior. Bafta!

Comment

• florin_dnf-mai am pana sa ajung la performanta ta)))
      Alex_MIU-mie imi plac...ai alta idee mai buna?
      jelly-o sa i fac si pe aia ca sa fie toti la fel...plafonu mai vedem...la primavara daca e
      AdY_JmL_2015

Comment

• M-am referit la vopsit in interior nu la performanta masini...stai lin ca o sa vopsesc si eu stalpi..chiar daca unora nu le place..Bafta.
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• La performanta ta de a vopsi totu in rosu ma refeream si eu:d fa le frate daca tie iti place...aia conteaza ,nu parerea unuia si a altuia;)
          AdY_JmL_2015

Comment

• !

poze noi cu masinuta dupa spalareazi a primit un set de jante de tabla noi noute(au fost pe masina cand erau noi,a rulat cu ele o zi doar dupaia s au pus de magneziusi vechiul prioprietar abia acum dupa 8 ani si a adus aminte de ele si mi le a dat))
            Attached Files
            AdY_JmL_2015

Comment

• Pune gume de iarna pe ele si pregateste-le~!!
              My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• asa voi face...momentan nu stiu ce sa iau...ori noi ori sh...cele noi m ar duce cam 800lei cele mai ieftine...iar sh cu 400 le am luat...oi vedea ce si cum pe viitor
                AdY_JmL_2015

Comment

• Parerea mea e sa-ti iei anvelope noi.

Comment

• anvelopele noi isi spun cuvantul,am pe o masina noi iar pe cea care o folosesc mai rar unele sh,cele sh sunt de maxim 2 sezoane,daca ai bani mergi pe cele noi isi fac treaba bine mai ales pt cineva care are nevoie zilnic de masina iarna,eu am tigar winter nu e o marca cu renume dar sunt multumit raport calitate/pret,bafta!

Comment

• Chiar e frumoasa si ingrijita masina ta....incearca o folie mai inchisa,oglinzi ph2 si niste distantiere la jante...Bafta.
                      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• da,probabil voi merge pe anvelope noi...
                        florin_dnf-folia spate va fi schimbata in primavara iar oglinzile nu ma tenteaza momentan

da,probabil voi merge pe anvelope noi...
                        florin_dnf-folia spate va fi schimbata in primavara iar oglinzile nu ma tenteaza momentan
                        Last edited by icstrem_no1; 4 September 2013, 23:27. Reason: Automerged Doublepost
                        AdY_JmL_2015

Comment

• Te sfatuiesc sa iei cauciucuri noi. Eu am dat aproape 900lei + echlibrare pe 4 cauciucuri motrio winter de la dacia. Merita banii, daca am mers iarna trecuta cu ele 600km pana le-am dat jos a fost bine...Adica nu prea am mers cu masina.
                          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Da te inteleg si stiu...dar pe de alta parte ma gandesc ca sunt 900 de lei cu,care as putea face 2 chestii...gume iarna la 400lei sh si cu restul de 500 lei sa revopsesc jantele actuale de pe masina sa le schimb culoarea...ma rog ,voi vedea ce si cum...
                            AdY_JmL_2015

Comment

• !

astazi am terminat cu interiorul,am vopsit si stalpii spate am dat cu vopsea cauciucata la pasajul rotii unde am avut probleme cu rugina ca sa o protejez mai bine iarna plus o mana calumea de vaselina
                              Attached Files
                              AdY_JmL_2015

Comment

• Arata bine!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google