Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan-albastru egee-ady

Sal all.sunt nou pe forum,va prezint loganu meu 1,4 si micile modif de pe el:folii stalpi,folii geamuri spate omologate,jante KM,gume noi,cip +7cp,lumini bord schimbate plus plafoniera,muzica cd alpine cu 4 boxe si 2 twetere!
    Attached Files
    Last edited by crististreulea; 28 March 2010, 10:17.
    AdY_JmL_2015

Originally posted by icstrem_no1 View Post
    Sal all.sunt nou pe forum,va prezint loganu meu 1,4 si micile modif de pe el:folii stalpi,folii geamuri spate omologate,jante KM,gume noi,cip +7cp,lumini bord skimbate plus plafoniera,muzik cd alpine cu 4 boxe si 2 twetere!
    Mantionez ca pozele au fst pune mai intai pe 1tuning ...daia au semnu ala pe ele...si acolo la numele meu nush dc scrie k am motor de 1,6 16v ...eu am 1,4 8v

post moderat:
    nu mai cita postul anterior!
    Last edited by crististreulea; 28 March 2010, 10:20.
    AdY_JmL_2015

Comment

bun venit ... masina e intretinuta frumos.. mie unu nu imi plac jantele ca sunt pe 15 inrest e ok ...ce planuri ai pe viitor
      drive with speed than you die fast

Comment

Originally posted by CT08GNT View Post
        bun venit ... masina e intretinuta frumos.. mie unu nu imi plac jantele ca sunt pe 15 inrest e ok ...ce planuri ai pe viitor
        k planuri as vrea sa i vopsesc etrierii si poate jentile k is km decojite...pt moment...

P.S. vand jantele de pe masina ruleaza fb,nu s strambe sau sudate...se vede clar...plus niste gume kormoran au vro 33 ooo km,mai merg 15 ooo lejer...nu au galme sau etc...plus o janta de tabla nou-noutza de logan toate la 700 lei !

revin cu poze mai clare la jenti sa vedeti cum arata vopseaua mai clar...la cerere!
        Last edited by crististreulea; 28 March 2010, 10:23. Reason: Automerged Doublepost
        AdY_JmL_2015

Comment

bun venit printre noi. frumoasa masina, sper sa ai grija in continuare de ea ca si pana acuma si sa faci modificari cu bun gust.
          de ce vrei sa dai jantele? ce iti iei? tot pe 15 sau treci pe 17?
          sigpic

Comment

Originally posted by `dada View Post
            bun venit printre noi. frumoasa masina, sper sa ai grija in continuare de ea ca si pana acuma si sa faci modificari cu bun gust.
            de ce vrei sa dai jantele? ce iti iei? tot pe 15 sau treci pe 17?
            tot pe 15 boss vreau...pe astea vreau sa le dau pt k is decojite in rest sunt super multumit de ele...cunosc masina asta de knd e noua si atunci i s au pus jentile si nu au avut nici o prob...sunt drepte..tot..rezistente..doar k is decojite 2 dintre ele
            Last edited by crististreulea; 28 March 2010, 10:24.
            AdY_JmL_2015

Comment

'dada este femeie ca sa stii, altii se mai sparg de ras in spatele monitorului cand vad cuvantul "boss". Ma rog, trebuie sa faci ceva cu jantele alea. Bine ai venit!

'dada boss, foarte tare)), nu m-am putut abtine.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Originally posted by aleXpeed View Post
                'dada este femeie ca sa stii, altii se mai sparg de ras in spatele monitorului cand vad cuvantul "boss". Ma rog, trebuie sa faci ceva cu jantele alea. Bine ai venit!

'dada boss, foarte tare)), nu m-am putut abtine.
                ehh de unde era sa stiu k nu e baiat) da stiu k tre sa fac ceva...oricum 650 lei mi se pare un pret cortect pt gume ,jenti plus una de tabla...
                Last edited by crististreulea; 28 March 2010, 10:25.
                AdY_JmL_2015

Comment

scuze de off: alex nu ma lasi si pe mine sa ma simt bo(a)ss(a) oricum icstrem nu avea de unde sa stie, il iertam

pot sa`mi dau cu parerea? ar merge niste oglinzi de prestige si dat jos cromul de pe fata si iese o masina super
                  sigpic

Comment

sal frumosa...masina...stai in salajan!?pacat de jante ca sa decojit vopseaua...ca ele sunt frumoase

Comment

bun venit,imi place cum arata masina facuta cu gust si intretinuta,ar fi mers stopurile pe spate facute cu rosu tot asta ca o idee, numai bine si spor la modificari.

Comment

frumoasa masina...pune s u o pereche de jante mai serioase..daca tot le vinzi;)drumuri bune
                        http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Originally posted by `dada View Post
                          scuze de off: alex nu ma lasi si pe mine sa ma simt bo(a)ss(a) oricum icstrem nu avea de unde sa stie, il iertam

pot sa`mi dau cu parerea? ar merge niste oglinzi de prestige si dat jos cromul de pe fata si iese o masina super
                          oglinzi o sa i pun pe viitor,dar cromul nu l dau jos k imi place

Originally posted by alexandru1 View Post
                          sal frumosa...masina...stai in salajan!?pacat de jante ca sa decojit vopseaua...ca ele sunt frumoase
                          ms man,da stau in salajan!ne cunoastem?

Originally posted by dorupopa2006 View Post
                          bun venit,imi place cum arata masina facuta cu gust si intretinuta,ar fi mers stopurile pe spate facute cu rosu tot asta ca o idee, numai bine si spor la modificari.
                          alea as vrea sa pun stopuri dalea tuning putin fumurii cele la 350 lei sau kt or costa...

Originally posted by FLR View Post
                          frumoasa masina...pune s u o pereche de jante mai serioase..daca tot le vinzi;)drumuri bune
                          mai intai sa gasesc cumparator la astea si dupaia mai ma gandescdak pun pe 17 trebe sa i skimb talonu nu?kt m ar costa ?k vreau sa fiu total in legalitate...plus k ar fi o mik mare problema...k eu am gume noi pe 15...si dak pun jenti pe 17 trebe alte gume...si astea abia s luate...nush dak se merita
                          Last edited by crististreulea; 28 March 2010, 10:26. Reason: Automerged Doublepost
                          AdY_JmL_2015

Comment

Normal ca trebuie schimbat!

Comment

astept si eu pm sau pozele sa vedem ce e de lucru la jante si ce cauciucuri au pe ele.
                              Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google