Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vyp75,tu ai jante pe 17 parca,nu?
    Ai trecut si in talon?
    Cat a costat?

Comment

da pe 17 da nu sunt in talon ca nu merg trecute
      numai cu "manarii" daca ai pe cineva unde trebe.
      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

frumoasa masina spor la tunarit!

Comment

icstrem_no1 - Nu ne cunostem...nu am vaz masina prin zona...sau daca am vazut-o nu am dat importanta.......si eu stau tot in salajan langa billa...

Comment

Originally posted by vyp75 View Post
            astept si eu pm sau pozele sa vedem ce e de lucru la jante si ce cauciucuri au pe ele.
            o sa ti fac poze si la gume dar momentan nu pot k nu le am aks...le am la cnv la curte...si le fac knd oi ajunge pacolo

Originally posted by cosmin_BR View Post
            frumoasa masina spor la tunarit!
            ms la fel!

Originally posted by alexandru1 View Post
            icstrem_no1 - Nu ne cunostem...nu am vaz masina prin zona...sau daca am vazut-o nu am dat importanta.......si eu stau tot in salajan langa billa...
            aaa ins. k m ai vzt pe la billak acolo mai stau knd am de facut cate ceva pe la masina...sau dupa ce o spal
            Last edited by crististreulea; 28 March 2010, 10:29. Reason: Automerged Doublepost
            AdY_JmL_2015

Comment

vyp75
              Si pana acum ai trecut neobservat?

Comment

icstrem_no1:pe la billa ...mai repar si eu masina...cand se mai strica....am o dacie 1310 cu nr de bv-02-zbp...o parchez mai mereu pe acolo cand nu am loc in fata blocului.......cred ca tu mai vazut)

Comment

frumosa culoare dar si jantele mai ales ca sunt de la mine de la munca
                  sa le stapanesti sanatos dar vad ca una este atinsa

Comment

icstrem_no1:pe la billa ...mai repar si eu masina...cand se mai strica....am o dacie 1310 cu nr de bv-02-zbp...o parchez mai mereu pe acolo cand nu am loc in fata blocului.......cred ca tu mai vazut)
                    e posibil sa stiu masina din vedere

Originally posted by Ady-bac View Post
                    frumosa culoare dar si jantele mai ales ca sunt de la mine de la munca
                    sa le stapanesti sanatos dar vad ca una este atinsa
                    ms la fel, 2 din ele sunt km decojite...tu lucrezi la LASSA?

baieti cum atase si eu niste poze ca nu mai gasesc...vreau sa va arat niste modele de stopuri sa mi dati niste sfaturi
                    Last edited by crististreulea; 28 March 2010, 10:31. Reason: Automerged Doublepost
                    AdY_JmL_2015

Comment

Ce parere aveti de stopurile astea?or fi bune de cv?sau mai bune astea stock?s or aburi?am auzit k is in targ la vitan 180 lei...perekea
                      Attached Files
                      Last edited by crististreulea; 28 March 2010, 10:32.
                      AdY_JmL_2015

Comment

icstrem_no1: am 2 model de stopuri imi place....chear am vaz azi un logan cu stopuri fumurii ...si dau chear bine.....acuma mai depinde de tine ...

Comment

icstrem_no1: am 2 model de stopuri imi place....chear am vaz azi un logan cu stopuri fumurii ...si dau chear bine.....acuma mai depinde de tine ...
                          mda...dar am aflat k is proaste cik...intra apa n ele,se aburesk...mai intai cik trebe sa aplici putin silicon inainte sa le sui pe masina...

lume,voi ce ziceti masina are 4 ani jumate si 39000km,trebe skimbata distributia:-?e musai:-?
                          Last edited by crististreulea; 28 March 2010, 10:33. Reason: Automerged Doublepost
                          AdY_JmL_2015

Comment

Originally posted by icstrem_no1 View Post
                            ......................ms la fel, 2 din ele sunt km decojite...tu lucrezi la LASSA?
                            acolo lucreaza si sta in cartier, ca si mine, dealtfel.Bine-ai venit in club, te asteptam si pe la intalniri si sa te bucuri de fiecare banut pe care-l vei baga in masina de acum incolo.( si `or sa fie multi, te asigur de viciul asta numit loganel)
                            p.s. Nu mai da qoute la mesajul de deasupra, se intelege ca raspunzi la el

Comment

Originally posted by sorin_pss View Post
                              acolo lucreaza si sta in cartier, ca si mine, dealtfel.Bine-ai venit in club, te asteptam si pe la intalniri si sa te bucuri de fiecare banut pe care-l vei baga in masina de acum incolo.( si `or sa fie multi, te asigur de viciul asta numit loganel)
                              p.s. Nu mai da qoute la mesajul de deasupra, se intelege ca raspunzi la el
                              Daca o sa am timp poate vin,care este ora,ziua si locatia urmatoarei intalniri?
                              AdY_JmL_2015

Comment

Jenti

baieti,care va pricepeti cu ce sa dau si eu pe jenti sa se decojeasca calumea?ca vreau sa le vopsesc eu cu spraitz chit vro 2 maini...dupaia inca vro 2 maini de sprai [vopsea]!o iesi ceva?
                                s or decoji cumva cu detartrant?!
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google