Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ady-bac jantele sunt luate acum vro 4 ani de la LASSA
    AdY_JmL_2015

Comment

Gume+Janta

Vand 4 gume Kormoran care au vreo 33.000km...deci mai merg lejer vreo 20.000km...se prezinta ok,nu au galme,taieturi sau carpeli>Plus o janta de tabla nou-nouta de logan.Se dau numai toate!Ptr cei din Bucuresti...nu provincia.Pret 250 lei.
      Attached Files
      AdY_JmL_2015

Comment

icstrem_no1: ar merge niste stopuri cum are job cu semnalizarea alba..ar da mai bine pe masina decat cum ai tu acuma...daca ai gasi ceva la un pret decent.....sau de tuning.... despre senzori de parcare nu stiu ce sa zic...chestia e ca ...daca pui ..pune uni mai de calitate daca nu vrei sa ai surprize iarna....ca sa inghete..

Comment

Cred ca plange dupa un tips mai mare

Comment

@alexandru-da m am gandit si la stopuri tuning si la cele cu alb...dar ma gandeam la un schimb...adica sa le dau pe astea si sa mai dau o diferenta si sa iau unele tuning...insa cei pe unde m am interesat nu le accepta pe acestea...si dasta momentan nu le am schimbatiar in legatura cu senzorii ai dreptate...nu o sa pun daia de 100lei pe ea...ori sau ceva pe la 250 asa ori numai pun deloc,nu ma tiganesc.

da catalin am vrut sa i cumpar de la inceput unu mai mare dar nu avea suruburi si trebuia sudat...si m am gandit sa l sudez...sa nu l sudez pana m am razganditdar cred ca voi lua unu mai mare si l voi suda.

Astept sa vina vreme mai buna...ca pe urmatoarele zile cica se anunta ploi... si dupaia sa i vopsesc etrieri si tamburii cu albastru
            Last edited by icstrem_no1; 9 April 2010, 00:26. Reason: Automerged Doublepost
            AdY_JmL_2015

Comment

Ia unu mai mare si ii faci tu gauri

Comment

daca gasesc si niste suruburi bune si potrivite cat s o tina...poate...ar fi o idee
                AdY_JmL_2015

Comment

intretinuta masina....

imi plac cum dau jantele pe ea...

bafta! ! !
                  sigpic

Comment

Originally posted by katalin_89 View Post
                    intretinuta masina....

imi plac cum dau jantele pe ea...

bafta! ! !
                    ms la fel.
                    AdY_JmL_2015

Comment

imi place masina si jantele dau bine de tot.
                      eu unu as scoate chestiile alea reflectorizante de pe marginea usilor nu prea dau bine.

p.s norocosule ai vopsita grila cu sigla in culoarea masini eu nu am
                      From Miami 2 Ibiza
                      Voucher
                      http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Ms.chestiiloe alea reflectorizante nu le pot scoate ptr ca pe unde mai parchez eu sunt fff utile...iar sub ele este vopseaua destul de zgariata asa ca mai bine le las asa
                        si grila din fata e vopsita acu vrun an...masina nu a avut din fabrica grila vopsita.
                        AdY_JmL_2015

Comment

cat te-a costat?
                          From Miami 2 Ibiza
                          Voucher
                          http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Si eu as vopsi bara dar pentru a nu gaza radiatorul si alte chestii pe acolo cred ca ar trebui data jos

Comment

Ai putea vopsi, finut asa pe negru si stopurile, dar lasa-le pe astea origi decit ceva chici, imi place cum a iesit iluminarea bordului, e misto rau...drumuri bune, domnu ics, sa-l stapinesti sanatos. Bafta si spor la treaba.

Comment

Originally posted by sKyb0y View Post
                                cat te-a costat?
                                nu m a costat nimic deoarece masina a fost atinsa in fata iar reparatia aferenta s a facut pe asigurarea aluia care a intrat in mine...iar la service au decis ei fara sa le zic eu,sa mi vopseasca si grila.

Originally posted by jelly View Post
                                Si eu as vopsi bara dar pentru a nu gaza radiatorul si alte chestii pe acolo cred ca ar trebui data jos
                                sigur trebuie data jos...sau ar mai fi o idee [nu e incercata] sa desfaci cu imbusurile bara acolo sus,cand deschizi capota, ai vazut ca are cateva suruburi dalea imbus...o desfaci doar sus si bagi ziare pe radiator etc ce o mai fi pe acolo.
                                Last edited by icstrem_no1; 10 April 2010, 19:03. Reason: Automerged Doublepost
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google