Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masinuta, sa o conduci sanatos.
    PS: niste stopuri fumurii cum am eu i-ar veni ca turnate
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Originally posted by blacired View Post
      Ai putea vopsi, finut asa pe negru si stopurile, dar lasa-le pe astea origi decit ceva chici, imi place cum a iesit iluminarea bordului, e misto rau...drumuri bune, domnu ics, sa-l stapinesti sanatos. Bafta si spor la treaba.
      Ms.cu stopurile momentan nu le mai schimb...ptr ca m am interesat in targ la noi si am vrut sa le dau pastea la schimb si sa mai dau dif. sa iau unele tuning...dar nu au vrut aia de pe acolo...asa ca raman asa...pe viitor poate o sa le foliez...dar mi e teama ca ia cam mult din luminozitate,nu vreau pe soare ca,cel din spate sa nu mai vada clar...

Originally posted by stresu View Post
      Frumoasa masinuta, sa o conduci sanatos.
      PS: niste stopuri fumurii cum am eu i-ar veni ca turnate
      multumesc la fel man
      Last edited by icstrem_no1; 10 April 2010, 19:07. Reason: Automerged Doublepost
      AdY_JmL_2015

Comment

eu leam vopsit poti sa faci si tu este sprei special de stopuri dai si tu un strat doua nu ca mine tot spreiu de or iesit negre

Comment

Originally posted by cosmin83 View Post
          eu leam vopsit poti sa faci si tu este sprei special de stopuri dai si tu un strat doua nu ca mine tot spreiu de or iesit negre
          si cum dau asa pur si simplu pe interioru stopului cu spray no?trebuie sa fii atent sa dai strat uniform pe toata suprafata
          AdY_JmL_2015

Comment

Stiu pe cineva care a colantat stopurile cu colant rosu, a iesit asa de bine zici ca sunt vopsite.Toata afacerea a costat 50 lei la un atelier unde colanteaza taxiuri. Daca esti interesat iti pot da mai multe detalii

Comment

Interior

Astazi am vopsit:inelele de la aeratoare,consola centrala si scrumiera.am dat inainte cateva straturi de primer si dupaia cateva de vopsea...am schimbat furtunelele pentru apa de la stergatoare si stergatoarele care erau varza
              Attached Files
              AdY_JmL_2015

Comment

bravo arata fumos..se potriveste cu husele..
                sigpic

Comment

imi place cum arata...
                  sigpic

Comment

Ms baieti
                    AdY_JmL_2015

Comment

Vand 4 gume Kormoran care au vreo 33.000km...deci mai merg vreo 40.000km...se prezinta ok:nu au galme,taieturi sau carpeli.Plus o janta de tabla nou-nouta de logan.Se dau numai toate!Ptr. cei din Bucuresti...nu provincia.Pret 250 lei.
                      Attached Files
                      AdY_JmL_2015

Comment

frumos , bv
                        sigpic

Comment

A iesit bine, ai dat cu primer inainte de vopsea? daca nu risti sa se curete in timp.
                          Un up de la mine cu vanzarea

Comment

imi place cum au iesit,cat te a dus toata afacerea ca as vrea sa le fac si eu pe ale mele am aceeasi culoare ca a ta,se scoate greu consola?

Comment

Originally posted by jelly View Post
                              A iesit bine, ai dat cu primer inainte de vopsea? daca nu risti sa se curete in timp.
                              Un up de la mine cu vanzarea
                              Ms man.da,am dat vreo 3 straturi de primer inainte...si tot cam atatea de vopsea,sper sa reziste

Originally posted by dorupopa2006 View Post
                              imi place cum au iesit,cat te a dus toata afacerea ca as vrea sa le fac si eu pe ale mele am aceeasi culoare ca a ta,se scoate greu consola?
                              Ms.25 lei primer-ul,10 lei vopseaua si multa rabdare...aeratoarele se scot usor iar consola ceva mai greu...dar cu grija si o surubelnita cu capu subtire si o carpa pe ea [ ca sa nu zgarii nimic] se rezolva;)
                              Last edited by icstrem_no1; 11 April 2010, 22:30. Reason: Automerged Doublepost
                              AdY_JmL_2015

Comment

puteai sa cauti pentru interior ceva albastru metalic sau cameleon..ala parca e prea mat..macar n-ai facut argintiu ca toti jantele io zic ca dau bine...reconditionate si in alta culoare...ceva gri sobolan..nu stiu...
                                sfat: nu mai scrie gen messenger ca o sa ti-o iei pana la urma...nu stiu cat mai modifica cristi dupa tine...si fa si anunt la bursa daca vinzi ceva ca se uita mai multa lume.
                                sanatate!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google