Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
    puteai sa cauti pentru interior ceva albastru metalic sau cameleon..ala parca e prea mat..macar n-ai facut argintiu ca toti jantele io zic ca dau bine...reconditionate si in alta culoare...ceva gri sobolan..nu stiu...
    sfat: nu mai scrie gen messenger ca o sa ti-o iei pana la urma...nu stiu cat mai modifica cristi dupa tine...si fa si anunt la bursa daca vinzi ceva ca se uita mai multa lume.
    sanatate!
    nu am vrut metalic sau altceva...am vrut ceva apropiat de culoarea masinii;)mie nu mi se pare mat.unde sa fac anunt la bursa?unde gasesc sectiunea asta?ca nu prea ma pricep
    AdY_JmL_2015

Comment

ti-a iesit frumos...imi place....sa o stapanesti sanatos ;)

Comment

Originally posted by masinar View Post
        ti-a iesit frumos...imi place....sa o stapanesti sanatos ;)
        mersi al fel

Originally posted by icstrem_no1 View Post
        nu am vrut metalic sau altceva...am vrut ceva apropiat de culoarea masinii;)mie nu mi se pare mat.unde sa fac anunt la bursa?unde gasesc sectiunea asta?ca nu prea ma pricep
        aaa,gata am gasit sectiunea de vanzari,merci;)
        Last edited by icstrem_no1; 11 April 2010, 23:24. Reason: Automerged Doublepost
        AdY_JmL_2015

Comment

pe prima pagina unde ai toate topicurile, vezi ca ai mai jos Bursa..dai la anunturi strict legate de masini, faci thread nou , scrii ce vinzi, bagi poze neaparat si astepti sa ti accepte un moderator si gata
          sigpic

Comment

au esit bine bravooo
            stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

nu le dai pe exterior inainte le speli bine si apoi le vopsesti bafta in continuoare

Comment

Originally posted by SanduGolanu View Post
                au esit bine bravooo
                multumesc!

Originally posted by cosmin83 View Post
                nu le dai pe exterior inainte le speli bine si apoi le vopsesti bafta in continuoare
                daca te referi la elementele vopsite,le am dat cu primer pe ele!ce sa nu dau pe exterior?
                Last edited by icstrem_no1; 12 April 2010, 22:39. Reason: Automerged Doublepost
                AdY_JmL_2015

Comment

stopurile ) se vopsesc pe exterior, nu pe interior...le dai jos , le smirgheluiesti incet cu un smirghel foarte fin, le degresezi bine , le lasi sa se usuce si vopsesti
                  in straturi subtiri
                  ai grija mare cu sprayu sa nu vopsesti cu umbre ca o sa se vada naspa.
                  sigpic

Comment

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
                    stopurile ) se vopsesc pe exterior, nu pe interior...le dai jos , le smirgheluiesti incet cu un smirghel foarte fin, le degresezi bine , le lasi sa se usuce si vopsesti
                    in straturi subtiri
                    ai grija mare cu sprayu sa nu vopsesti cu umbre ca o sa se vada naspa.
                    aaa, la stopuri se referea...nu stiu daca o sa dea bine...e greu sa le faci pe amandoua perfect uniforme.plus ca daca le faci pe exterior mi e sa nu se exfolieze.

Care aveti idee cam cat m ar duce schimbarea distributiei [tot ce tine de ea]...role,intinzatoare,curele...etc...ce o mai fi pe acolo.am 39100 km si 4 ani jumatate!risc sa se rupa curelele?
                    Last edited by icstrem_no1; 12 April 2010, 23:00. Reason: Automerged Doublepost
                    AdY_JmL_2015

Comment

eu tin sa iti spun ca nu le-am smirgheluit deloc doar le-am spalat ata in cazu in care nu iti convine le speli cu diluant si sunt ca noi

Comment

apropo am uita am spalat masina de espemide ori sinu sa decolorant vopseaua tot asa sunt
                        Attached Files

Comment

Originally posted by cosmin83 View Post
                          apropo am uita am spalat masina de espemide ori sinu sa decolorant vopseaua tot asa sunt
                          ai dreptate vad ca inca mai arata bine
                          AdY_JmL_2015

Comment

icstrem_no1: ai muncit ceva la vopsit prin billa) ...husele alea nu prea imi plac....materialul ala cu gaurile alea ....prin ele dau cam aiurea....parerea mea...ai putea sa iti iei ceva mai frumos....bafta

Comment

Originally posted by alexandru1 View Post
                              icstrem_no1: ai muncit ceva la vopsit prin billa) ...husele alea nu prea imi plac....materialul ala cu gaurile alea ....prin ele dau cam aiurea....parerea mea...ai putea sa iti iei ceva mai frumos....bafta
                              de ce n ai trecut pe la mine daca m ai vazut?
                              AdY_JmL_2015

Comment

icstrem_no1: am fost ....pe fuga sa imi iau cotetul de la billa....si am plecat...poate data viitoare....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google