Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am intelestu esti baiatu cu dacia 1300 cu,care am mai vorbit aici pe forum?sau ai logan?
    AdY_JmL_2015

Comment

icstrem_no1: sunt cu dacia 1310...deocamdata nu am logan ......in 4 5 luni ....o sa-mi iau ...dar nu prea ma grabesc....ca am reparat acum cazanu ...am bagat vro 4 mil in el....si mai merge vro jumatate de an fara probleme...are itp pana in 2011 deci mai merge) momentan as putea sa imi iau un ph1 sh...sau ph2 chel...dar mai astept putin sa imi iau laureat .....sau prestige...

Comment

ahaaate am intrebat pentru ca am vazut ca scria acolo 1,6mpi daia...si da...mai bine mai stai sa ti iei ceva mai dotat nu chel cu abs ceva...
        AdY_JmL_2015

Comment

icstrem_no1: da...pai masina va avea motor 1.6 1.6 16 v....acuma depide de buget...si clar cu abs si aer....

Comment

Poze noi de azi,cu ea curata sa mai reinviem theard-ulmomentan nici o modificare...
            Attached Files
            AdY_JmL_2015

Comment

Tot in billa

Comment

Billa e casa ei ))

Comment

dapai daca o spal langa billa...dupaia o mai sterg putin prin interior prin billa)
                  AdY_JmL_2015

Comment

vopsit

Azi am vopsit:etrierii si tamburii
                    Attached Files
                    AdY_JmL_2015

Comment

• arata bine.....ce ma dispera tamburii aia pe spate...puteau sa puna si ei pe spate tot frana pe disc....dar na asta este....

Comment

• frumoasa masina si spor in continuoare la modificari

Comment

• Originally posted by alexandru1 View Post
                          arata bine.....ce ma dispera tamburii aia pe spate...puteau sa puna si ei pe spate tot frana pe disc....dar na asta este....
                          ehh romanu asta e...sa iasa ieftina

Originally posted by cosmin83 View Post
                          frumoasa masina si spor in continuoare la modificari
                          ms la fel si tie
                          Last edited by icstrem_no1; 18 April 2010, 00:05. Reason: Automerged Doublepost
                          AdY_JmL_2015

Comment

• A iesit bine, bravoo! Cand mai ai planuri sa vii in billa da-mi si mie un semn ca daca am timp vin si eu pe acolo, din pacate eu nu mai am nr tau de telefon poate mi-l mai dai o data

Comment

• mai ai janta de vanzare?
                              stiu un coeg care era interesat de o janta ,trebuie sa'l intreb , mai zi ce pret ,cel de pe bursa?

mai ai de vanzare janta? stiu un coleg de serviciu care era in cautare ,zimi daca este la acelasi pret de pe bursa si il sun !
                              Last edited by adryanys; 20 April 2010, 18:12. Reason: Automerged Doublepost
                              ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

• adryanys nu mai am janta ieri am dat o...mai am 4 gume kormoran 185 65 r15 au doar 33000km si arata foarte bine;)la pretul de 150 lei daca te intereseaza pe tine sau pe tovarasu tau 0727 701 301
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google