Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• multumesc , cauciucuri nu are nevoie si eu am doua de rezerva , pe colegul, meu janta il interesa ca ia furat rezerva , asta este multumesc! imi place masinuta ta mai aes jantele numai ca vad ca s'au exfoliat putin! da cred ca asta se poate remedia. si luminile din bord asta vreau si eu chiar asa cum ai tu cu albastru si rosu sunt super! spor la ce vrei sa mai faci in continuare!
    ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

• Văd că ai vopsit tamburi și etrierele dar parcă e altă nuanță de albastru,nu e culoarea mașinii. Loganul meu e tot albastru egee, am vopsit tamburii și etrierele în aceeași culoare cu mașina ,apoi i-am dat în roșu și arată mai bine ca în albastru. Dacă vrei poți să vezi pe threadul meu sunt poze în ambele variante.http://www.loganclub.ro/forum/laurea...6.html?t=12826

Comment

• salutare! frumos golanul simplu si curat, bafta in continuare la tunat
        Powered by LSS
        http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

• @adryanys-ok nu i probma bucur ca ti plac ceasurile:Psunt mai bine vizibile pe fond alb ziua...iar jantele da sunt exfoliate...si cam zgariate...3 dintre ele

@nelutu32-da...nu e culoarea caroserie 100% dar asta am gasit...nu am mai stat sa fac culoarea la spray special

@marin_tm-merci la fel si tie
          AdY_JmL_2015

Comment

• sal.baieti am si eu nevoie de un sfat...m i s a propus sa fac schimb cu cineva sa i dau bara fata,spate,portbagajul,toba STOCK si el sa mi dea un kit pilot la schimb pe schimb un portbagaj clean si un eleron subtil,toba sport...kit ul arata binisor bara pe fata fiind mai crapata putin in dreapata jos...precizez ca toate sunt in culoarea masinii mele!astpt parerile voastre...mie mi e teama sa nu sparg barile fff repede...
            AdY_JmL_2015

Comment

• Wow..ce mai schimb
              Daca esti adeptul kitului de la pilot si crezi ca rezista si nu ai drumuri pe la tara...sau eu mai stiu zone forestiere se merita
              sigpic

Comment

• nu merita kitu pilot, ala se sparge si daca bate vantu..
                sigpic

Comment

• Te fraiereste. Sunt cele mai proaste kituri.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Stai linistit, ca si eu am kit-ul extreme de la Pilot, am arcuri sport, si...doar o data am atins si am crapat bara....atentie..din neatentia mea!
                    Plus ca respectivul kit de care zici nu este asa de lasat ca al meu!
                    Parerea mea este sa "te bagi"!!!!
                    Spor la treaba si numa' bine!!
                    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Va multumesc mult baieti pentru pareri!pana la urma i am zis la om ca numai ma intereseaza...1.avea bara fata dreapata jos crapata si carpita prost ...trebuia toate revopsita si aranjata...in rest aratau ok...dar nu se potrivesc deloc cu masina mea...am roti pe 15...nu am arcuri sport...arata ca o caruta da ii puneam kit ul acela...roti mici,kit iesit inafara,ridicata...m am gandit mai bine...numai azi am urcat o bordura prin TEI daia mare...daca avea kit u ala sigur il spargeam!
                      AdY_JmL_2015

Comment

• Astazi am avut o zi de kkt...am infundat bara fata jos acolo in stanga la proiector...era infundata de tot...nu mi dau seama cum am scos o asa de bine...am desfacut aparatoarea de la roata si am batut pana a iesit 80% perfect...mare noroc...am stat s o incalzesc pe dedesubt cu bricheta...munca titanica))))dar a iesti destul de ok fata de cum era...cand o sa am timp dau de tot jos bara si o fac perfect...deoarece datorita proiectorului si a firelor de pe acolo nu am putut incalzi calumea bara in acel loc si s o indrept perfect...s a crapat putin vopseaua in dreptul acela unde am indreptat o daca te uiti atent...dar am mai retusat cu creion...a ramas vizibila dunga pe bandoul negru...cine zice ca bara jos nu e flexibila il contrazic 100%!
                        Attached Files
                        AdY_JmL_2015

Comment

• bara originala e flexibila, alea aftermarket sunt casante...naspa incidentu...da cred ca cu grija isi revine de tot...da s o dai jos sa ai spatiu de manevra
                          sigpic

Comment

• Julitura aceea nu are rezolvare numai daca ai vopsi bara total.
                            Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• ....da cum de ai atinso???ai escaladat vro bordura pe la billa???e bine ca a iesit ....

Comment

• Originally posted by alexandru1 View Post
                                ....da cum de ai atinso???ai escaladat vro bordura pe la billa???e bine ca a iesit ....
                                pe la morarilor eram cu scaunu jos de tot lasat si nici nu eram prea atent vb la tel...astea...si m am apropiat prea mult de un gard

Originally posted by amg View Post
                                Julitura aceea nu are rezolvare numai daca ai vopsi bara total.
                                nici daca o vopsesc nu cred ca mai iese trebuie schimbata dar nu ma deranjeaza asa de tare...

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
                                bara originala e flexibila, alea aftermarket sunt casante...naspa incidentu...da cred ca cu grija isi revine de tot...da s o dai jos sa ai spatiu de manevra
                                si a revenit perfect fata de cum era bubuita...proiectoru batea destul de sus...da o s o dau jos cand oi avea timp.
                                Last edited by icstrem_no1; 30 April 2010, 00:37. Reason: Automerged Doublepost
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google