Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• senzori

astazi am reusit sa mi pun si eu senzori de parcare...cei drept nu s daia sa ti arate distanta in metrii...dar sunt buni...decat deloc))tinand cont ca i am luat mocaam dat doar 100 lei la montaj2 poze...sa mai re-inviem theardu:-" urmeaza poze noi cu ea,dupa ce o voi mai bibili nitel
    Attached Files
    AdY_JmL_2015

Comment

• Buna achizitie,sa-i folosesti cu placere!

Comment

• Merci Jelly
        AdY_JmL_2015

Comment

• New pics cu interioru
          Attached Files
          AdY_JmL_2015

Comment

• Cine ti-a facut bordul?

Comment

• bordu e facut la un baiat dsign cel cu loganu de aceeasi culoare ca al meu
              AdY_JmL_2015

Comment

• Aha banuiam ca el este meseriasu'

Comment

• da el este))si plafoniera e shimbata am uitat sa fac poza...as vrea sa schimb si luminile la castofon sa l fac tot albastru...
                  AdY_JmL_2015

Comment

• dc a luat ban!???????????

Comment

• poate din acelasi motiv cum ai si tu banate 3-4 conturi

Comment

• i am zis sa aiba grija cum scrie ca si-o ia altfel..sa speram ca si revine
                        sigpic

Comment

• !

da mai baieti am revenit))sa moara dusmaniiintre timp s a lucrat la masina am schimbat consumbilele=ulei,filtru ulei,filtru aer,bujii,kit distributie [rola si curea],curea de aer cond. si servo,controlat lichid frana si antigel,placute de frana...jantele le am revopsit personal...slefuit,grunduit,vopsit,lacuit...ar fi iesit super OK...daca nu crapa saracia aia de lac...care pe spray scrie k rezista la nustiu cate grade...sanchi...cum s a incalzit janta cum a crapat...oricum fata de cum erau...acum sper sa nu se decojeasca intr un stil foarte urat...voi reveni cu poze cand o voi spala !
                          AdY_JmL_2015

Comment

• Salut Adi! Cat te-a costat distributia si unde ai schimbat-o? Astept sa iti vad jantele asa ca hai cu pozele!

Comment

• distributia m a costat 175lei originala![rola si curea]!am schimbat o la un prieten de a lu tata ,mecanic bun...pozele vor mai intarzia ca masina e jegoasa...iar acum am o alta problema,in seara asta mi s a desprins un furtun de la jumatea masinii[furtunul de la benzina tur-retur nu stiu sigur...si mi s a oprit masina in mers...maine sper s o rezolv sa vad cat ma costa sa scimb modulul acela ca am bagat la loc furtunul si dupaia a sarit iar...dupaia iar l am bagat si am ajuns cu chiu cu vai acasa mergand cu 10 km/h pentru ca mie ra frica sa nu mai dea presiune mare prin furtunul acela si sa sara iar...are cineva idee cat ar costa un modul dasta?!?
                              AdY_JmL_2015

Comment

• Nu stiu la ce modul te referi, eu stiu ca, conducta de benzina este dintr-o bucata de la galeria de admisie si pana la rezervor. Ar fii utile niste poze daca ai

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google