Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am si eu o problema...un picior de la radiotorul de a.c. e iesit din gaurica...sta bine radiatorul,baga aer,nu curge,etc...dar cand bag aerul,merg,bag putin mai tare piciorul in ea,incepe sa zumzaie,sau ceva de genu...de la ce o fi?!?probabil de la electro ventilator?nu mi place cum se aude cand merg cu a.c. mi se pare ca e prea zgomotoasa...si tot asa facea si dinainte sa deplasez putin radiatorul de a.c. :|
    AdY_JmL_2015

Comment

• La jante eu as merge pe negru!
      Posibil sa fie de la ventilator, dar sa sti, ca si la mine este zgomotoasa!

Bafta si numai bine!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• sibianul-pai pe negru voi merge...si cred ca mat...mai astept sa se exfolieze astea...ca abia le am facut acum si na...si cu a.c.-ul da...am auzit si altele si fac la fel cica
        AdY_JmL_2015

Comment

• pics

Revin cu 3 new pictures impreuna cu surioara ei mai micade ieri cand i am facut o baitasi un V.T. a la mishuRS
          Attached Files
          AdY_JmL_2015

Comment

• Si o poza de azi cu un numar frumos de km
            Attached Files
            AdY_JmL_2015

Comment

• Multi km inainte fara probleme!

Comment

• sa-ti mai dea Domnu inca 41 mii fara nici o problema, si dupa aia mai vorbim...BAFTA...
                "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Multumesc la fel baieti
                  AdY_JmL_2015

Comment

• Frumoasa masina imi place si multi km fara probleme
                    http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• frumoasa masina. imi plac cum vin jantele pe culoarea asta. sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara belele
                      zoom-zoom

Comment

• Cumpara o vitrina ceasuri de Prestige, si poate reusesti sa schimbi si stopurile cu unele ce au semnal clar.

Comment

• @ionel89-merci la fel
                          @laur_cos-da bine si mie imi place:P dar ce zici de un negru lucios sau mat?!?
                          @cezar-nu stiu cum arata vitrina ceasuri de prestige sau ce zici tu
                          AdY_JmL_2015

Comment

• Uite diferenta...
                            Attached Files

Comment

• nu vad nici o diferenta intre ale mele si astea albesi eu am albe;) sunt la fel:P
                              AdY_JmL_2015

Comment

• Este o diferenta marginea ceasurilor tu nu le ai cu acea margine nichelata

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google