Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut! Sa le stapanesti sanatos...sunt frumoase....daca vrei sa le faci mai atractive poti sa te vopsesti pe interior partea cu crom..acolo...si vor arata mai belea daca le pui si leduri.

Comment

• @Jelly-hahaha ce soarta avem amandoi sa ni se strice bateria in aceiasi zisi eu stiu la fel ca e mai buna aia de zici tu...acum sa vad ce fac maine...ce oferte au astia.ms de info
      @CataLiNNN-nu s noi mansunt SH omu le a avut doar 3 luni pe masina...si nu mint 60 lei am dat pe elechiar de aici de pe site le am luat
      @Jerry-buna idee la asta nu m am gandit...decat sa le foliez...sa mi i a din vizibilitate mai bine vopsesc negru mat partea cromata;)momentan le las asa...dar asa le voi face

rog pe cineva sa am ajute si pe mine cu un V.T. cu,cromul de la stopuri vopsit negru mat!ms!
      Last edited by icstrem_no1; 4 August 2010, 02:05. Reason: Automerged Doublepost
      AdY_JmL_2015

Comment

• desfa stopurile si fa le megru in loc de argintiu si cu bateria cauta bn sa fie una buna
        vopsitorie preturi bune

Comment

• @sli_waz-nu stiu inca ce sa fac...mi e ca nu rezista vopseaua pe plasticul ala...mai ales in soare,calduri,frig,etc...o sa ma gandesc
          P.S. Azi mi am luat baterie nouaZAP-64 amperi...garantie 2 ani...tipul care mi a montat o dupa aceea a pus un aparat de masurat curentul...si mi a zis ca am 13,7[ceva de genu] normal ar fi 13,9...cica ori sunt ceva carbuni dusi putin din alternator...ori imi pierde pe la un fir rosu ceva curent...si trebuie putin gadilata...dar mi a zis ca nu i mare panica
          Attached Files
          AdY_JmL_2015

Comment

• Abea ce iti zisesem sa te duci la Caranda
            Toma necredinciosu`

Comment

• Pune folie pe stopuri, arata altfel

Comment

• Chiar pomana stopurile ...

Sa le stapanesti sanatos.
                sigpic

Comment

• cele mai ieftine stopuri , urate

Comment

• @CataLiNNN-eh asta imi era mai in drum
                    @SoSoRyNeL-probabil voi vopsi cromul mai degraba,voi vedea
                    @ReyPTM-merci!
                    @CataFOF-no...putea zice ca sunt noi si ca am dat 180 lei...sau cat or fi in magazin...daca te incalzea cu ceva
                    AdY_JmL_2015

Comment

• pai aia am zis , da nu ai inteles.
                      cele mai ieftine stopuri dar si cele mai urate.

Comment

• stie cumva cineva daca exista autocolant exact culoarea masinii mele:-?as dori sa mi pun un cozoroc pe luneta de dimensiunile unuia din acela de plastic...ar iesi mai ieftinvoi ce ziceti:-?
                        AdY_JmL_2015

Comment

• ;)

new lookplasa in grila,vopsit V-ul negru mat[smilgher fin,grund,vopsea negru mat] am vopsit cu negru mat si armatura si tabla aceea care vine sub grilaam reparat proiectorul dreapta se aprinde din nou am lumina belea[inainte era firul impuscat]am mai montat pleoape[dat cu plastofix,vopsea in culoarea caroseriei] si le am lipit cu silicon alb...dupa aceea am mai dat putin silicon si la stopuri...sa nu se abureasca la spalaremaine poze mai clare pe zi...p.s. pleoapele le am lipit cu banda pana maine sa se fixeze calumea;)
                          Attached Files
                          AdY_JmL_2015

Comment

• Imi place ,arata frumos! Tu ai facut toata operatiunea asta? Ca sa stiu cand vreau si eu sa vin la tine

Comment

• eu am dat bara jos,m am ocupat de vopsit,am decupat grila,am taiat plasa...un prieten m a ajutat s o pozitionez si s o fixez in clemele de la V-u,s o lipesc cu silicon...si s o montam la loc...e de munca preferabil sa fiti 2 ca singur te plictisesti si e si greuHOME MADE
                              AdY_JmL_2015

Comment

• Azi am facut niste poze mai clare cu lucrareap.s. am pus si parasolar
                                Attached Files
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google