Salut! Sa le stapanesti sanatos...sunt frumoase....daca vrei sa le faci mai atractive poti sa te vopsesti pe interior partea cu crom..acolo...si vor arata mai belea daca le pui si leduri.
Logan-albastru egee-ady
Collapse
X
-
@Jelly-hahaha ce soarta avem amandoi sa ni se strice bateria in aceiasi zisi eu stiu la fel ca e mai buna aia de zici tu...acum sa vad ce fac maine...ce oferte au astia.ms de info
@CataLiNNN-nu s noi mansunt SH omu le a avut doar 3 luni pe masina...si nu mint 60 lei am dat pe ele
chiar de aici de pe site le am luat
@Jerry-buna idee la asta nu m am gandit...decat sa le foliez...sa mi i a din vizibilitate mai bine vopsesc negru mat partea cromata;)momentan le las asa...dar asa le voi face
rog pe cineva sa am ajute si pe mine cu un V.T. cu,cromul de la stopuri vopsit negru mat!ms!AdY_JmL_2015
Comment
-
@sli_waz-nu stiu inca ce sa fac...mi e ca nu rezista vopseaua pe plasticul ala...mai ales in soare,calduri,frig,etc...o sa ma gandesc
P.S. Azi mi am luat baterie nouaZAP-64 amperi...garantie 2 ani...tipul care mi a montat o dupa aceea a pus un aparat de masurat curentul...si mi a zis ca am 13,7[ceva de genu] normal ar fi 13,9...cica ori sunt ceva carbuni dusi putin din alternator...ori imi pierde pe la un fir rosu ceva curent...si trebuie putin gadilata...dar mi a zis ca nu i mare panica
Attached FilesAdY_JmL_2015
Comment
-
;)
new lookplasa in grila,vopsit V-ul negru mat[smilgher fin,grund,vopsea negru mat] am vopsit cu negru mat si armatura si tabla aceea care vine sub grila
am reparat proiectorul dreapta se aprinde din nou am lumina belea
[inainte era firul impuscat]am mai montat pleoape[dat cu plastofix,vopsea in culoarea caroseriei] si le am lipit cu silicon alb...dupa aceea am mai dat putin silicon si la stopuri...sa nu se abureasca la spalare
maine poze mai clare pe zi...p.s. pleoapele le am lipit cu banda pana maine sa se fixeze calumea;)
AdY_JmL_2015
Comment
-
Azi am facut niste poze mai clare cu lucrareap.s. am pus si parasolar
Attached Files- Fotografie0225.jpg (1.31 MB, 217 views)
- Fotografie0226.jpg (1.38 MB, 199 views)
- Fotografie0227.jpg (1.43 MB, 116 views)
- Fotografie0228.jpg (1.35 MB, 117 views)
- Fotografie0229.jpg (1.27 MB, 130 views)
- Fotografie0230.jpg (1.34 MB, 136 views)
- Fotografie0231.jpg (1.34 MB, 142 views)
- Fotografie0232.jpg (1.40 MB, 139 views)
AdY_JmL_2015
Comment
Comment