Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mie nu-mi plac stopurile alea, cred ca era mai bine daca le lasai pe cele originale... in rest zic ca e ok masina si chiar arata mai misto cu noua grila
    sigpic

Comment

• Nici mie nu prea imi plac stopurile astea...parerea mea pune folie pe ele si o sa dea prea bine...eventual cu un portbagaj clean
      Y!M: alexut.style

Comment

• iaute , inca doi care zic ca sunt urate stopurile

Comment

• Am eu cu semnal alb "eftin" daca vrei sa scapi de gurile rele).Bafta!!!
          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Daca le faci fumurii cred ca o sa arate mai binisor, dar oricum sa stii ca nu tot ce da bine pe o masina e musai sa dea bine si pe alta... mai ales alta culoare...
            sigpic

Comment

• @stefan.dse-m am plictisit de cele vechi,iar cu folia eu zic ca o sa dea frumos...inchise ca si geamurile;)
              @191ZUZ-stiu ca arata misto cu folie...o sa i pun...pe viitor
              @CataFOF-''''tare amuzant:-@...nu mi pasa:-j...mie mi plac e de ajuns;)
              @alex_77_marius-am vrut ceva mai alfel...decat ceva stock.
              AdY_JmL_2015

Comment

• Nu prea merge cromul din ele. Elimina-l intr-un fel.

Comment

• @Cezar-ma gandeam sa l vopsesc in negru mat...dar nu stiu daca prinde cum trebuie vopseaua pe plasticul ala;)si decat sa se decojeasca bla-bla...mai bine folie pe stop...oricum va multumesc la toti pentru sugestii;)
                  Last edited by icstrem_no1; 11 August 2010, 19:15.
                  AdY_JmL_2015

Comment

• Salut...prinde stai linistit...am vazut cateva cu stopuri identice si arata belea.
                    Mai ai o varianta ..sa aplici folie fumurie transparent la Color Tuning...din 13 Septembrie.
                    Aici ai adresa magazinului...www.autoaccesorii.ro ....atasez o poza gen.
                    Attached Files

Comment

• @jerry-folia la asta e pusa pe exterior no?
                      AdY_JmL_2015

Comment

• Nu...dar exact identic ca in poza ...v-a arata si la tine.
                        Te costa foarte putin...parerea mea ...si se merita.

Comment

• @jerry-stiu ca arata bine...eu de la inceput am vrut sa le foliez...dar am bagat multi bani in ea si mai am si alte prioritati...oricum asa le voi face;)
                          P.S. care stie ce becuri sa iau si eu pentru faza scurta si lunga?!?am vazut la un prieten pe o solenza niste becuri albastre iar cand le aprinzi fac lumina spre alb 100W...daca pun la fel ar putea sa mi supra-solicite ceva la 100W?apropo si ce H sa iau?ca sunt mai multe modele:H4,H7,ETC...ms!
                          AdY_JmL_2015

Comment

• cati bani ai bagat in masina ?

Comment

• la logan este H4
                              sigpic

Comment

• @icstrem: ia-ti osram night fas. Sunt in jur de 70 ron setul si au 90% lumina in pus (marketing evident, insa ceva imbunatatire este).
                                Nu ai de ce sa pui 100w, caci intensitatea luminoasa nu se masoara in w, ci in candela. Eficienta se masoara in lumeni/watt.
                                Oricum ai da-o, daca are 100 w, nu inseamna ca lumineaza neaparat mai bine.

Vb cu DSIGN, el are becuri ieftin si bune.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google