Logan-albastru egee-ady

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @jelly-mersi
    AdY_JmL_2015

Comment

• Mai omule lasa W, ca nu conteaza astia.
      Un bec cu filament oricum e un fas. Nu lau porcarii de genul: ultra plasma, mega giga ***** pansat. Orienteaza-te spre o firma cunoscuta, altfel ti se va ingalbeni sticla farului.
      @jerry: nu exista ieftin si bun in cazul becurilor cu filament. Doar ieftin si al dracului de prost. Sau scump si prost.

Comment

• Cred ca vroiai sa scrii ***** ..ups scuze RAHAT.
        Imi cer scuze ca te contrazic...din PROPRIE EXPERIENTA si EVALUARE ca sunt diferente..
        Becurile produse de firme gen COLOSAL,MUTANT sau MAMUT vin cu protectii pentru FAR domnu' CEZAR! Ai auzit de UV? ...nuj cum poti zice de ingalbenire sau alte lucruri..in fine.
        Faza e ca ...e mai bine sa spui lucrurilor pe nume! JOS CENZURA! ;)

Comment

• asculta ce zice cezar ca zice bine..eu am avut philips night guide(parca asa se numeau)...in afar ca dadeau o lumina sa zic cu 3-4% mai puternica nu era nici o dif de alea stock....decat sa pui niste "bece" proaste sa iti strici sticla de la far mai bine dai bani si iti pui ceva calitativ....cea mai buna optiune pt logan sunt lupele in far stock...sunt scumpe da au si o utilitate
          low....&.....slow

Comment

• @alexutzu- te referi la alea gen bmw cu cercu ala care se aprinde?!?ce pret au astea care zici tu?
            AdY_JmL_2015

Comment

• ajung pe la 600 de ron cu tot cu transport...doar ca tre sa desfaci sticla farului si e mai greu la asta original stock...da cu multa rabdare si grija merge

LE: cauta useru proiectorxenon ca el vinde aici pe forum
              sigpic

Comment

• @xxxgeoxxx-eu stiu ce ziceti voi...dar nu dau atat de mult nici nu prea am banii astia acum dar nici nu vreau sa investesc atat de mult in niste lumini...cred ca ma voi orienta tot la niste becuri...nu stiu inca ce voi face
                AdY_JmL_2015

Comment

• Originally posted by jerry View Post
                  Cred ca vroiai sa scrii ***** ..ups scuze RAHAT.
                  Imi cer scuze ca te contrazic...din PROPRIE EXPERIENTA si EVALUARE ca sunt diferente..
                  Becurile produse de firme gen COLOSAL,MUTANT sau MAMUT vin cu protectii pentru FAR domnu' CEZAR! Ai auzit de UV? ...nuj cum poti zice de ingalbenire sau alte lucruri..in fine.
                  Faza e ca ...e mai bine sa spui lucrurilor pe nume! JOS CENZURA! ;)
                  Tu esti psihotic? Vezi lucruri care nu sunt? Cum mama zmeilor poti spune ca un bec cu incandescenta ofera cu mult mai multa lumina ca altul? Abia se vede diferenta intre un philips extreme si unul stock. Sau crezi ca daca-i albastru, automat se vede mai bine?
                  Vrei sa masori diferenta de intensitate si cd, ia-ti un aparat de masura, nu ochiul si "experienta ta", caci nu fac 2 bani.

Jos cenzura, nu? Psihotic, cum ziceam. Si nu n-am auzit de UV, trimite-mi un mail si explica-mi ce sunt alea ca eu sunt retard.

PS: nu ma crezi, ia legatura cu Soran, ca el e bun in domeniul asta. Ba mai mult e si inginer. Sau poate si el te cenzureaza

@xtrem: orice bec cu incandescenta ai lua, tot cam o apa si-un pamant. Daca vrei ceva mai decent, cu o culoare de 4000k, alege Osram coolBlue. Sunt undeva la 20 ron bucata. Vei fi multumit.
                  Last edited by Cezar; 14 August 2010, 11:50.

Comment

• imi cer scuze daca poluez topicu dar ce becuri cu halogen ar fi mai ok pe logan fata de cele standard??

Comment

• Amice nu vb urat

Amice, tu pune mana pe un dex si vezi ce inseamna psihoza, si apoi ia-o ca o injurie.
                      Last edited by Cezar; 15 August 2010, 10:11.

Comment

• Originally posted by Radu87 View Post
                        imi cer scuze daca poluez topicu dar ce becuri cu halogen ar fi mai ok pe logan fata de cele standard??
                        eu zic ca da...
                        AdY_JmL_2015

Comment

• raspunde i omului acuma nu fi chitra
                          io ti am zis de lupe ca ziceai tu mai sus ca mai degraba alea decat chinezarii
                          sigpic

Comment

• Originally posted by xxxgeoxxx View Post
                            raspunde i omului acuma nu fi chitra
                            io ti am zis de lupe ca ziceai tu mai sus ca mai degraba alea decat chinezarii
                            i am raspuns
                            da stiu..dar sunt scumpe
                            mai pune si tu poze ceva la tine pe topic...nu te am mai vazut demult pe acolo,care e treaba?
                            AdY_JmL_2015

Comment

• zilele astea o sa vin cu ceva nou am fost ocupat cu licenta, plus ca stau cu niste amortizoare monroe in casa de o luna si n am ajuns sa le montez ... oricum fii pe faza
                              sigpic

Comment

• Si niste poze dintr o noapte cu masina tov. jerry''cocosata'' VS ''cocostarcu''
                                Attached Files
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google