Un Simplu Logan HR22ASB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un Simplu Logan HR22ASB

Salutare frati loganisti
    intr-un final am reusit sa prezint si eu masinuta mea.

De la Uzinele Dacia ea a venit in martie 2008 un Logan 1.5 DCI, 70 Cp, ABS Plus, albastru mineral

A mai primit pe parcurs in limita bugetului urmatoarele:

- CD player SONY CDX-GT20
    - 4 boxe Sony Xplod XS-F1325
    - ornament schimbator de viteze schimbat
    - inele aeratoare vopsite ca la Prestige
    - folie DRK cu omologare
    - jante aliaj Borbet CA Black R15, 6.5j, incaltate cu Continental ContiEcoContact 185/65/15
    - jante otel incaltate cu Nokian W 185/65/15
    - pozitii LED
    - etrieri si tamburi vopsiti albastru metalizat

Planuri de viitor...putine (ca e criza)

- schimbat grila fata cu plasa neagra si pus folie neagra mat pe ornamentul cromat al grilei
    - instalatie xenon H4
    - capota spate clear (poate)

Scuzati calitatea pozelor. O sa revin cu poze noi, facute ziua.
    Astept idei, pareri, reclamatii...

DSCN0592.jpg

DSCN0593.jpg

DSCN0595.jpg

DSCN0597.jpg
    Rulez, pardon tzopai, pe drumurile din Romania, intr-un DCI.

Acelasi model de HU am si eu...e destul de ok, pt. cine nu are pretentii muzicale prea mari.

Jantele...pot sa spun ca'mi plac, cu toate ca aratau mai bine cred, pe o dimesiune mai mare (17").

Ce sa'ti mai zic...sa ai parte de ea! Motorina BUNA si talpa!
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

frumoase tare jantele !

Comment

si mie mi-ar fi placut jante mai mari...am vrut macar pe 16, dar (si acum marele dar) pe la noi cam stau politzainanii si ARR-stii pe drumuri... plus ca drumurile lasa de dorit si niste jante mai mari presupuneau talon mai mic la anvelope...

Comment

Ne dai poze cu "ţîrita" ) inceputul e bun...Hai cu mai multe poze

Comment

nu le dau cu taraita...nu am avut timp sa fac poze mai multe, si alea care le am sunt cu masina stock. ma gandesc ca stiti cum arata un logan stock

maine fac poze...multe...si le postez. promit

Comment

sal ...bafta la ce ti-ai propus si cat mai multi km fara probleme ,imi place culoarea

Comment

am revenit cu cateva poze noi, asa cum am promis...astept pareri si propuneri

DSCN0599.jpg DSCN0602.jpg

DSCN0604.jpgDSCN0607.jpg

DSCN0610.jpgDSCN0612.jpg

DSCN0613.jpgDSCN0616.jpg

DSCN0617.jpgDSCN0618.jpg

Comment

Frumoasa masina cat ai dat pe jante?
                  multi km fara incidente!
                  Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia oamenilor; dar nu sunt sigur in privinta universului.

Comment

E draguta masina dar nu-i sta bine la culoarea asta cu jante negre deloc dar conteaza sa-ti placa tie. Numai bine si spor la modificat in continuare
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

De remapare nu ai zis nimic? sau nu ai facut(totusi e pacat sa nu faci...sunt 20cp pe care ai putea sa ii ai in plus iar consumul chiar sa mai scada putin).

Comment

Da, o masina draguta, simpla, dar jantele nu-mi plac. Nu-mi place culoarea lor.

Comment

@stefanstoina: jantele au fost 1400 lei cu tot cu transport.

@christnacht: pot sa spun ca gusturile nu se aseamana...inainte de a-mi comanda jantele am facut cateva "teste" in photoshop, si astea mi-au placut cel mai mult. oricum, multumesc de parere

@supercar: suna bine si remaparea...dar nu stiu unde as putea face asa ceva si la ce costuri s-ar ridica toata treaba.

@alin0007: am vrut jante negre pentru ca sunt diferite...ca jante gri, polishate, argintii au toate masinile...o alta optiune erau jante albe (evo corse), dar pretul era considerabil mai mare

Comment

Poti face la una din reprezentantele dimsport si anume vezi aici www.dimsport.ro daca nu ma insel pt diesel este 350 ron acum...deci nu e mult dar se merita din plin.

Comment

m-am uitat pe dimsport si preturile sunt intre 150 si 200 de euro...e destul de mult acum pentru mine...cred ca o sa ma limitez la ce mi-am propus, iar daca o sa fie buget, o sa fac si o remapare...multumesc oricum pentru idee

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google