B-96-nld

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

arata bine.tine-o tot asa..multa bafta
    sigpic

Comment

Merci Marius, mai pun cateva poze cu asta mica inainte de iarna, acum mai nou a primit o resoftare de la colegul nostru DOC.
      Attached Files
      sigpic

Comment

arata bine inceputul ... inca un pic mai jos daca se poate ...sa nu se mai vada telefonul deloc

Comment

Nu vreau sa o las mai jos, deoarece este masina cu care merg la drumuri mai lungi, si stim cu totii ce surprize iti pote oferi "infrastructura" tarii, la munte iarasi este o problema, si nu in ultimul rand confortul la volan. Si asa este destul de rigida, cred este mai mult decat suficient pentru mine.
          sigpic

Comment

Super marfa,mai ales jantele alea...smecherie rau, sunt superbe!!
            Tinc fest !!

Comment

Se simte resoftarea? Pe la ce turatie mai exact? Consumul cum e?
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Eu unul cred ca se simte resoftarea, la turatii mici motorul este mai elastic si cu o idee cuplul mai mare, iar la turatii mari trage putin mai bine. Acum sa nu credeti ca a devenit vre-un monstru de motor. Cat despre consum chiar nu pot sa spun nimic el fiind in "teste" de la resoftare si pana in prezent, deci nu am mai mers cu masina ca de obicei, o sa fiu cu ochii pe computer.
                sigpic

Comment

Probleme cu materialul de concurs, azi am luat masina din service, unde mi-a fost inlocuita husa de la sezutul scaunului soferului, plus pompa apa si distributie. Masina a implinit azi 13800 km.
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

dc au fost schimbata distributia la km astia???
                    http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

Probabil curgea pompa de apa si fiind in garantie automat s-a inlocuit si distributia si kit-ul de anexe presupun.

Arata foarte bine masina imi place.
                      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

frumos! complet alba, felicitari!
                        de la 13800 sa mergi calm si fara probleme de inca 100 de ori
                        lipsa text

Comment

Dap, au fost schimbate pe garantie, asa este procedura Dacia, in cazul in care se inlocuieste pompa de apa, automat de inlocuieste si kitul de distributie. Merci frumos Bleizer pentru urare.
                          sigpic

Comment

Foarte frumoasa masina. Neaparat sa iti pui niste folii pe ea. Macar pe luneta si pe geamurile din spate.

Numai bine!
                            Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

Originally posted by mr_danutz View Post
                              Foarte frumoasa masina. Neaparat sa iti pui niste folii pe ea. Macar pe luneta si pe geamurile din spate.

Numai bine!
                              Am luat in considerare si optiunea asta, insa nu m-am hotarat inca ce folie, ma gandeam la ceva verzui sau cu o tenta albastra, ceva foarte deschis, daca sti cum au unele Golfurile V GTI de fabrica.
                              Attached Files
                              Last edited by B 96 NLD; 6 December 2010, 15:22.
                              sigpic

Comment

eu zic ca arata mai bine folie inchisa maxim pe spate si pe fatza, cat te tzine inima..sau buzunarul

masina imi place foarte mult, imi place si faptul ca o tii simpla . bravo si spor la modificari pe viitor .
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google