B-96-nld

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc Cosmin, multumesc Matheo, macar sa le "strice" toti asa cum le-ati "stricat" voi, m-am gandit si la varianta albastra a foliei, insa din fabrica geamurile deja erau putin verzi si de aceea am optat pentru verde. Ca un viitor upgrade o voi cracana putin pe spate, mai ramane de vazut grosimea flanselor distantiere, lungimea prezoanelor, si nu in ultimul rand de unde o sa le iau.
    sigpic

Comment

La multi ani ROMANIA, la multi ani DACIA (Logan)
      sigpic

Comment

Din ciclul bucuriile zapezii
        Attached Files
        sigpic

Comment

Salut...foarte frumoasa masina ta tine-o tot asa.
          Bafta.

Comment

mama frate ce zapada e la voi, la noi nu e nici un strop, oricum foarte frumoasa masina ta.
            sigpic

Comment

Originally posted by ice-man View Post
              mama frate ce zapada e la voi, la noi nu e nici un strop, oricum foarte frumoasa masina ta.
              Este ceva zapada, o asteptam de mult timp, multumesc tuturor pentru aprecieri.
              sigpic

Comment

erai undercover? ))
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Da, eram undercover, eram atenti la paznicii Carrefourului care erau stresati de prezenta noastra
                  sigpic

Comment

Frumoasa masina tine'o tot asa.....un clean ar da bine pe portbagaj
                    bafta in continuare la modificari.....ai grija de ea
                    CL 93 TAV

Comment

• parerea mea ca ar fi stat mai bine cu folie neagra,alb cu negru da bine,orcum arata bine masinuta,bafta in continuare.

Comment

• Originally posted by cosmin83 View Post
                        parerea mea ca ar fi stat mai bine cu folie neagra,alb cu negru da bine,orcum arata bine masinuta,bafta in continuare.
                        Poate ai dreptate Cosmin, insa mie mi se pusese pata pe verde deschis, gandindu-ma si la faptul ca folie neagra am mai avut pe masinile anterioare, si e un pic mai comuna.
                        sigpic

Comment

• Cod portocaliu
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Frumoasa si iarna..sa ai grija de ea..

Comment

• Paste fericit tuturor!
                              sigpic

Comment

• Numai modificari de calitate i-ai facut. Esti de invidiat la ce Logan ai.
                                E FRUMOASA RAU MASINA !
                                PS: Din punctul meu de vedere daca i-ai facut bad-boy ai stricat-o. Ar merge xenoane cu lupa si cu farurile vopsite cu negru in interior.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google