arata bine.tine-o tot asa..multa bafta
B-96-nld
Collapse
X
-
Merci Marius, mai pun cateva poze cu asta mica inainte de iarna, acum mai nou a primit o resoftare de la colegul nostru DOC.sigpic
Comment
-
Nu vreau sa o las mai jos, deoarece este masina cu care merg la drumuri mai lungi, si stim cu totii ce surprize iti pote oferi "infrastructura" tarii, la munte iarasi este o problema, si nu in ultimul rand confortul la volan. Si asa este destul de rigida, cred este mai mult decat suficient pentru mine.sigpic
Comment
-
Eu unul cred ca se simte resoftarea, la turatii mici motorul este mai elastic si cu o idee cuplul mai mare, iar la turatii mari trage putin mai bine. Acum sa nu credeti ca a devenit vre-un monstru de motor. Cat despre consum chiar nu pot sa spun nimic el fiind in "teste" de la resoftare si pana in prezent, deci nu am mai mers cu masina ca de obicei, o sa fiu cu ochii pe computer.sigpic
Comment
-
Probleme cu materialul de concurs, azi am luat masina din service, unde mi-a fost inlocuita husa de la sezutul scaunului soferului, plus pompa apa si distributie. Masina a implinit azi 13800 km.Attached Filessigpic
Comment
-
dc au fost schimbata distributia la km astia???
Comment
-
Originally posted by mr_danutz View PostFoarte frumoasa masina. Neaparat sa iti pui niste folii pe ea. Macar pe luneta si pe geamurile din spate.
Numai bine!Attached FilesLast edited by B 96 NLD; 6 December 2010, 15:22.sigpic
Comment
-
eu zic ca arata mai bine folie inchisa maxim pe spate si pe fatza, cat te tzine inima..sau buzunarul
masina imi place foarte mult, imi place si faptul ca o tii simpla . bravo si spor la modificari pe viitor ." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment