B-96-nld

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sdc290605 View Post
    daca difuzorul este pentru masina asta..., din cate stiu eu nu se ''pupa''..., difuzorul respectiv este conceput ca si linie de design pentru bara spate de la faza unu...
    Ai idee cum arata sistemul de prindere al difuzorului original, te intreb pentru ca eu nu-l am (in afara de suruburi mai are si ceva saibe, etc).
    Merci.
    sigpic

Comment

• O merge adaptat..., dar nu o sa se aseze niciodata ca pe bara pentru care a fost conceput. Din cate stiu, si bara de faza doi beneficiaza de un astfel de kit, facut special pentru ea, dar parca nu are acelasi efect..., parerea mea.

Any way, falicitari pentru achizitie, efectul vizual este maxim.
      LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

O merge adaptat..., dar nu o sa se aseze niciodata ca pe bara pentru care a fost conceput. Din cate stiu, si bara de faza doi beneficiaza de un astfel de kit, facut special pentru ea, dar parca nu are acelasi efect..., parerea mea.

Any way, falicitari pentru achizitie, efectul vizual este maxim.
        Ai perfecta dreptate si la primul punct si la cel de-al doi_lea, tocmai de aceea am optat pentru modelul asta, cel pt ph2 nu-mi place de nici o culoare.
        Te-am intrebat de prinderi pt ca am vazut ca si tu ai unul pe masina, cum l-ai prins?
        sigpic

Comment

• Setul tb sa contina si kit-ul de montaj, care contine, pe langa difuzor si suruburi, si niste ghidaje cu ajutorul carora dai gaurile pt el, acolo unde trebuie.

Daca nu le ai, cred ca le am eu si te pot ajuta cu ele.

Comment

Setul tb sa contina si kit-ul de montaj, care contine, pe langa difuzor si suruburi, si niste ghidaje cu ajutorul carora dai gaurile pt el, acolo unde trebuie.

Daca nu le ai, cred ca le am eu si te pot ajuta cu ele.
            Ti-as fi recunoascator, eu am doar difuzorul propriuzis si atat.Daca gasesti "sablonul" da-mi un semn te rog.
            Merci frumos.
            sigpic

Comment

• am kit-ul de montaj impreuna cu instructiunile in masina. Cand le vrei, ne putem intalni sa ti le dau.

Comment

• Sar'na in weekend daca nu ninge sper sa am timp sa ma apuc de el. Am notat numarul tau de tel.
                Merci.
                sigpic

Comment

• Am rezolvat cu difuzorul, a fost montat, vine foarte bine pe bara, sincer ma asteptam sa intampin ceva dificultati, dar nu a fost asa.
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Arata misto

Comment

• pune te rog o poza mai clara, chiar arata bine.
                      sigpic

Comment

• O sa fac una mai clara, acum este singura.
                        sigpic

Comment

• Asa cum am promis, revin cu niste foto (nu sunt cele mai elocvente, dar pe vremea asta mai mult nu prea se poate).
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• O noua isprava
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• hmmm....lucratura a la Instructoru' ? cam asa imi spune calitatea....

Arata f bine !
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Arata bine volanul, imi place...
                                Eu zic s dai jos sigla de pe portbagaj... Sau sa pui alta pe luneta daca vrei sa ramana...
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google