Salut va prezint si eu loganul meu achizitionat in toamna anului 2009.Pana acum modificarile stau in montat proiectoare(masina a venit fara),vopsit grila plus suportii de proiectoare,pleopa la luneta,eleron de la Dacia.Jantele sosesc in octombrie tocmai si urmatorul pas sunt pragurile.
Logan F2 VAX
Collapse
X
-
Eleronul a costat 500 ron cu totul.Geo crede-ma este singurul eleron care da bine pe un logan din punctul meu de vedere.Prima data am vrut sa il achizitionez pe cel de la pilot,dar dupa 3 luni de asteptare am lasat-o balta si am comandat eleronul acesta.Si ce vezi tu la luneta nu este eleron este pleoapa la luneta.Last edited by cristi vax; 26 March 2010, 00:24.
Comment
-
Nu puteai sa o iei cu proiectoare din fabrica? Preference stiu ca are ca optiune proiectoarele, nu-ti mai bateai capul atat... . Imi place ca e 1.6 fara aer conditionat, bun buun asa. Eleronul arata foarte bine, sa continui tot asa, kitul de la Dacia pentru Ph2 este foarte misto.
Comment
-
incep sa apara din ce in ce mai multe PH2;)) pe forum.............frumoasa masina,cred ca da bine eleronu,da nu cine stie ce:P,imi place mai mult pleoapa de pe luneta........noroc!
Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
-> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
Silent Coat.
Comment
-
sal, nu cumva l-ai comandat ala de portbagaj la diler in sibiu?
Mi-a soptit o pasarica, e adevarat?
Masca ai vopsit-o gri?
cred ca dadea mai bine in culoarea masinii ca la mine
sa ai parte de masina si de ce pui pe ea.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Originally posted by CataLiNNN View PostTu pe unde iesi din masina?
Originally posted by vyp75 View Postsal, nu cumva l-ai comandat ala de portbagaj la diler in sibiu?
Mi-a soptit o pasarica, e adevarat?
Masca ai vopsit-o gri?
cred ca dadea mai bine in culoarea masinii ca la mine
sa ai parte de masina si de ce pui pe ea.
Comment
-
si eu le-am comandat la ei anu trecut si a fost inclus si montaju si vopsitul in pret.
am trecut zilele astea pe la ei si mi-au spus ca a comandat cineva eleron, din tulcea si de aia te-am intrebat.
Ai avut nioroc ca era pe stoc altfel mai aveai de asteptat, la mine a fost prima comanda din tara pentru piese din kitul original si a trebuit sa astept sa le aduca din franta.
In curand soseste restul kitului de la francezi sa vedem cum arata.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment