"Nu conteaza atit de mult ceea ce faci,ci cita dragoste pui in ceea ce faci"(Maica Teresa)
06 Zve
Collapse
X
-
Dupa astrologie (Plec pe Marte) o dai in fabule si zicale?...de ce ocolesti raspunsul?
Nici macar nu cunoasti comunitatea din Galati...sau ma rog acum o cunoasti ca ai intrat pe sectiunea noastra...dar na ...tu sa fii sanatos...daca tie iti place sa stai in aceasta postura e decizia ta.Succes.
Si stii ce mi se mai pare curios?Cand apare un post de-al meu pe aici cum apar scumpii nostrii galateni sa citeasca ...
Salutari Florinred.sigpic
Comment
-
-
Cine ti-a spus ca sunt vedeta?...a dat la ziar?
PS...vad ca-ti place sa joci murdar...cum vreiLast edited by valeriuciprian; 22 December 2010, 20:49.sigpic
Comment
-
sal... imi place masina facuta cu gust spor in continuare la modificari , succesuri :P
Off topic: nu va mai luati degeaba de om ca asta a fost alegerea lui, poate nui place in comunitatea voastra... daca as putea sa vin la intalniri as faceo cu cel mai mare drag, prieteni noi , afli noutati alea alea daca ai fost stii cum e... la mine in oras sunt multi cu logan da nici unu nu vrea sa facem un club a loganistilor asta e
Comment
-
Originally posted by GL 64 ALY View Postpoate nui place in comunitatea voastra... daca as putea sa vin la intalniri as faceo cu cel mai mare drag, prieteni noi ,
Originally posted by gl_mmm View PostSi nu va grabiti sa dati si voi "buna ziua" pe topicurile galatenilor. Nu nu, nu-i frumos sa ne deranjati! Folositi acest forum in interes strict personal, ca doar de-aia a fost creat! Si asa este si frumos si cinstit. Ignorati-ne in continuare ... galatenilor!
silvanu...Cum tu nu ne deranjezi te-as ruga ca nici tu sa nu ne deranjezi.
Vorba aia ...interesu poarte fesul...bursa...cumparaturi de-a moaca de aici...alea alea.
Multumesc.sigpic
Comment
-
Un cheder suplimentar pentru usile din spate cat si pe fata .Efectul la inchiderea usii destul de bun. Se aude mai infundat.
Comment
-
Dupa ce au fost cumparate de catre domnul EMIL sculele ceva cosmetica
Comment
Comment