CL-02-ZCL 1,4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ms Raducule deci iti plac luminitele mele.hai ca te ast pe la mine sa te plimb prin oras nu sa te mai duc la spital
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Intr-un final m-am hotarat si eu sa-mi pun xenoane pe farui si am reusit sa-mi schimb si cotiera cu una zic eu mai buna.Xenoanele le-am cumparat de la "cassilo" si am optat pt 4300K iar cotiera am cumparato de la "flavinho".Odata cu montarea xenoanelor in faruri de 4300 au fost schimbate si becurile la proiectoare din 6000 in 4300.Rezultatul:sunt foarte multumit de lumina fata de ce aveam inainte
      Attached Files
      Logan PH2 - 1.6,16v
      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• misto, desi nu-s de acord cu xenoanele in farul stok. culoarea cotierei este ca cea de pe fatza de usa ? sau e alta nuanta?

sa le stapanesti sanatos .
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Laure, da' nu spui ca Fane ti-a facut surpriza cu xenoanele. Ce lume, dom'le!
          P.S.Sa le folosesti cu folos!
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Tudor - ms culoarea cotierei este ca cea de pe fatza de usa dar putin mai inchisa,putin de tot

Gusi - Fane lea adus de cassilo ca sa nu mai ast la posta ca nu imi ajungeau azi
            Last edited by Laur-ZCL-; 1 April 2011, 22:37. Reason: Automerged Doublepost
            Logan PH2 - 1.6,16v
            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Cum e noaptea cu xenon, e mai bine decat cu halogen?
              Maine dupa amiaza esti invitatul meu la montat lupe
              INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• E belea ma,dar ce imi place ca nu deranjeza ceilanti participanti la trafic ca nu am primit fleshuri aseara si am mai dat si de baieti cu mcv-ul
                Logan PH2 - 1.6,16v
                Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Astazi am reusit si eu sa fac un lucru bun si anume sa sparg un geam,nu am vrut dar asta e.
                  Attached Files
                  Logan PH2 - 1.6,16v
                  Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• bine ca ai avut folie si nu s-a imprastiat prin masina

Comment

• Noroc cu folia ca altfel era tot in masina .
                      Nasol moment .
                      sigpicTransport marfa !

Comment

• Pe cine ai sechestrat ma in masina?
                        sigpic

Comment

• Nu am sechestrat pe nimeni,cand nu ai ce face si te plictisesti te apuci si mai mesteresti pe la masina,asa am facut si eu azi mi-a venit mie sa schimb folia pe geamuri ca se decolorase.am dat geamul jos am pus alta folie cand sa-l montez am strans prea tare la macara si am ramas numai cu cioburi in mana.acum am cumparat un geam de la dezmembrari,doar ce am terminat de montat folia pe el acum ast sa se usuce bine si maine il montez
                          Logan PH2 - 1.6,16v
                          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Asa-i cand ai brandu' mare...strange si cu simt
                            Spor...cat ai dat pe gem...50?
                            sigpic

Comment

• Nu ai avut garantie la folie???cum sa se decoloreze...garantieee!
                              http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• valeriuciprian - pe geam am dat 100 lei de la dezmembrari si nu am mai stat sa caut

Mariusrs - are 2 ani si ceva folia si e pusa tot de mine acasa
                                Logan PH2 - 1.6,16v
                                Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google