CL-02-ZCL 1,4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumoasa masina , succes in continuare cu ea

Comment

• cosmindan - am terminat cu usile dar nu am mai avut timp sa intru pe forum,au iesit bine dar nu am facut poze poate fac maine cateva si ca tot am avuto in service am schimbat si balamalele la usa fata stanga si am insonorizat usile

sumedreacris - am gasit si eu rugina pe la aripile de spate unde am avut protectile acelea de plastic

Alex_MIU - nu mai tai arcurile mi-a trecut nebunia si nu voi mai face nimic la masina asa va ramane momentan

MihaiVN - multumesc
      Attached Files
      Logan PH2 - 1.6,16v
      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Cateva poze facute la usile care le-am scimbat si cu statia ce-a noua care mi-am montato azi MIDLAND ALAN 48
        Attached Files
        Logan PH2 - 1.6,16v
        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• o sugestie daca-mi permiti
          Attached Files
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• mult mai discret asa...cum a spus Tudor
            sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• Tudor,verginio - ms am incercat dar nu are loc,acolo era programata si in dreapta unde am avuto pe cealalta nu avea loc o atingeam cu picioarele
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Acolo jos sub consola se mai si incinge de la tevila de caldura care au mereu 80-90 de grade.
                real power..... diesel power by

Comment

• se incinge, asta-i problema, dar loc are, vezi florin NZN
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• unde te duceai domnu astazi? presupun ca m.ai vazut nu? ca ai si salutat cu avaria
                    imi place masinuta, am vazut.o mai bine cand te.am depasit la iesirea pe centura
                    sigpic

Comment

• De la Pitesti catre casa mi-am dat seama tarziu ca u iesti,nu am vazut nr cand te-am depasit dar vazusem ca scrie logan club
                      Logan PH2 - 1.6,16v
                      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• mi.am dat seama ca ai vazut cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata
                        ps: cred ca nu ti.ai dat seama mai devreme (din spate), deoarece asa cum (cred ca) ai vazut, masina e inca "under construction"
                        sigpic

Comment

• Mai Laure da' 16 v nu ni-l arati ?
                          sigpic

Comment

• Am sa-l arat astazi daca am timp sa-i fac cateva poze
                            Logan PH2 - 1.6,16v
                            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• 3 poze calde cu ph2-ul meu1.6,16v.sper ca am facut o alegere buna....
                              Attached Files
                              Logan PH2 - 1.6,16v
                              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Ai facut o alegere foarte bunaCe mi-as dori si eu unu la fel ca asta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google