CL-02-ZCL 1,4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Astazi l-am prins si eu pe Fane-CL putin mai liber si mi-a facut si mie semnalizarii pe oglinzii si mi-a schimbat ledurile de pe usa care erau arse
    Attached Files
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

schimba semnatura acum.....logan1.4MPI+

Comment

gigi_tudorake - ai dreptate 1,4Mpi si cativa caii de la Fane-CL,suna bn?
        Logan PH2 - 1.6,16v
        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

@Laur-ZCL- Laurentiule, s-o folosesti cu spor! Si, vorba lui Fanel, mai stinge proiectoarele, ca ne orbesti!
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Gusi - ms mult,proiectoarele le sting cand bag masina in garaj si nu sunt deranjate deloc din fata intreabal pe Fane ca ma vazut aseara
            Logan PH2 - 1.6,16v
            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

super masinutza facuta cu gust

Comment

tedyystaff - multumesc

Sapt. trecuta a mai primit si loganelul meu un mic cadou,si anume o tapiterie de KISS FM dar nu am facut nici o poza asa ca o sa pun maine
                Logan PH2 - 1.6,16v
                Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Pozele promise aseara cu tapiteria si ca tot am trecut pe la cosmateica in aceasta seara i-am mai facut si iei cateva poze sa se simta bn
                  Attached Files
                  Logan PH2 - 1.6,16v
                  Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

de unde ai luat tapiteria

felicitari arata foarte bine!
                    am si eu o problema mi-am ars cu tigara tapiteria de pe bancheta din spate partea de sezut si de pe scaunul din dreapta tot partea de sezut ! imi poti spune de unde ai luat tapiteria si cat ai dat pe ea!

Comment

• faina masina.imi plac ledurile de la usile din fata si culoarea bordului.
                      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

• yo_lordoty - ms,tapiteria am luato de la Fane-CL,o cumparase pt el dar la mine s-a potrivit mai bn ca e in ton cu masina
                        Logan PH2 - 1.6,16v
                        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• sunt nou pe forum si n u pre ma descurc! cum pot lua legatura cu el pt ca tapiteria de pe bancheta mea din spate este arsa cu tigara si ma deranjeaza d nu pot dormi noaptea!

Comment

• o vinzi?

Comment

• yo_lordoty - asta a fost singura tapiterie,care o cumparase pt masina lui si nu mai are alta

Loganu - ti-o fac tie cadou daca tot mai crezi in MOS CRACIUN
                              Logan PH2 - 1.6,16v
                              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• )) ai grija cum vb ca poate te trec pe lista neagra a lu mos craciun

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google