CL-02-ZCL 1,4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai si daca tot o vinzi...dc mai bagi bani in ea ? asta nu inteleg

Comment

• pai de asta zic si eu, nu iti vei scoate niciodata toti banii pe modificari si chinuiala,timpul si nervii ;) o faci frumoasa si o vinzi: nu se merita !

faci cum vrei, eu iti doresc sa ti-o faci cat mai frumoasa si sa te tina cat mai mult si poate n-o vinzi

la multi ani !
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Laure, oricum glumeam .
        sigpic

Comment

• Loganu - multi imi spun treaba asta,dar daca mie imi place asta e stiu ca nu o sa-mi scot niciodata bani pe ia

Tudor - cred ca daca ii mai fac ceva modificari sigur nu o mai dau dar face deja 6 ani in vara si nu as vrea sa o tin o viata

iamagi - eram sigur ca glumesti,s-au te framanta lampile

LA MULTI ANI SI VOUA SI TOT CE VA DORITI
          Logan PH2 - 1.6,16v
          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Neah... mi le fac eu custom pe ale mele si gata )

La multi ani! Ne vedem la anu!
            sigpic

Comment

• iamagi - am facut poze si la jante
              Attached Files
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Un Logan special! Mai Laure, acu' are de ce sa te invidieze YPY, daca il mai intereseaza cumva tunningul!
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Ai pus distantierele pe spate?
                  sigpic

Comment

• Gusi - aici nu e vorba de invidie,fiecare face ce ii place si ce poate dupa buget

iamagi - distantierele nu le-am pus ca nu am avut timp,poate maine
                    Logan PH2 - 1.6,16v
                    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• arata frumos masina, da bine cu barile vopsite integral, de unde ai cumparat eleronul pentru luneta?
                      sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• Wow! Deci jantele vin atat de bine ca ziceamc a ai pus si distantierele
                        sigpic

Comment

• UCN - multumesc,eleronul de pe luneta l-am cumparat de la un prieten 100 lei

iamagi - nu le-am pus sa vad azi dar e c-am frig afara
                          Logan PH2 - 1.6,16v
                          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Ce parere aveti despre jantele acestea.Am facut o algere buna ca am tot cautat si nu prea am gasit modele frumoase si am avut de ales intre ART & MEGA DRIVE
                            Attached Files
                            Logan PH2 - 1.6,16v
                            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Sunt frumoase si jantele astea dar parca tot mai frumoase sunt cele care le ai pe masina. Asta e parerea mea...sper sa nu te superi
                              AG 65 V M C

Comment

• Gusturile nu se discuta,dar puteai alege ceva mai mari si mai bune.
                                Nu e oke sa alegi pretul in favoarea performantei chiar daca trebuiau ceva mai multi bani.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google