emylogan - k ms
CL-02-ZCL 1,4 Mpi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
sori_pss - poza aceasta cred ca e facuta azi in parcare la CORA am lipsit 5 min de langa masina,de am cumparat ceva si hop si VANATORU DE PLACUTE dar pacat ca nu te-am intalnit.Semnul acela de incepator e pt sora mea care si-a facut si ea cadou permisul de majoratLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
Cateva poze cu micile modificari facute la interior,si anume am renuntat la ce aveam vopsit cu rosu aerotoare,inele ceasuri,manerele de la usii si consola centrala si am trecut pe carbonLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
Ce parere aveti sa pun jantele acestea pe masina ANZIO WINTER DRIFT s-au sa le pastrez pe acelea care le am acum Mega Drive???Logan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
eheeee..e altceva cu interiorul asta nenea !!! bravo! referitor la jante...daca vrei o schimbare de look si nu costa mult upgrade-ul merge! in caz contrar iti sugerez ceva pe 16 " macar..sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
mary.bia66 - nu stiu ce sa fac ca imi plac si astea imi plac si alea chiar nu stiu ce sa fac s-au mai mari
Thejock3r - nenea m-as baga la ceva pe 17 s-au 16 dar sa vad poate le vand pe acestea intai ca nu fac stoc de jante in casa am gasit borbet pe 17 dar sa vad pretu intai si dupa ma hotarasc ma gandesc si la garcea pe oras nu imi este frica dar nu stiLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
putine borbeturi am vazut care se preteaza la o masina "eleganta" cum e a ta! in general cele cu 9 j etc etc. In rest , ele au ca target masinile sportive si marea majoritate am BMW-urilor. Te poti orienta pentu TSW , Dezent , Avus , Rial...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Chiar nu stiu ce sa fac,daca le dau pe acestea te caut sa-mi spui ce sa cumpar dar mai bine bag bani in altceva decat in jante si imi este tarseala de politie acum mai umbla si sora mea cu masina cred ca le pun pe acelea si imi cumpar arcuriLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
Mai frumoase sunt Anzio acelea daca vrei sa ramai la 15!
Imi place interiorul, este mult mai bine asa, eventual daca tot ai inceput pe carbon ai putea sa colantezi consola centrala si partea neagra din jurul ceasurilor.
Comment
-
aleXpeed - Jantele Anzio le-am vandut azi asa ca mai le mai pastrez pe acestea deocamdata consola centrala si partea neagra din jurul ceasurilor o sa le colantez tot in carbon dar nu am avut timp ca mi le fac eu acasaLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
Ce diametru au jantele la inelul de centrare?
Comment
-
Originally posted by Laur-ZCL- View PostChiar nu stiu ce sa fac,daca le dau pe acestea te caut sa-mi spui ce sa cumpar dar mai bine bag bani in altceva decat in jante si imi este tarseala de politie acum mai umbla si sora mea cu masina cred ca le pun pe acelea si imi cumpar arcurisigpicTransport marfa !
Comment
Comment