CL-02-ZCL 1,4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• emylogan - k ms
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• ce-i cu semnul ala de incepator, a?
      Attached Files

Comment

• sori_pss - poza aceasta cred ca e facuta azi in parcare la CORA am lipsit 5 min de langa masina,de am cumparat ceva si hop si VANATORU DE PLACUTE dar pacat ca nu te-am intalnit.Semnul acela de incepator e pt sora mea care si-a facut si ea cadou permisul de majorat
        Logan PH2 - 1.6,16v
        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Cateva poze cu micile modificari facute la interior,si anume am renuntat la ce aveam vopsit cu rosu aerotoare,inele ceasuri,manerele de la usii si consola centrala si am trecut pe carbon
          Attached Files
          Logan PH2 - 1.6,16v
          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Ce parere aveti sa pun jantele acestea pe masina ANZIO WINTER DRIFT s-au sa le pastrez pe acelea care le am acum Mega Drive???
            Attached Files
            Logan PH2 - 1.6,16v
            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Pune-le pe astea din ultimul post , mai faci o schimbare masinii, bafta!!!!
              sigpicTransport marfa !

Comment

• eheeee..e altceva cu interiorul asta nenea !!! bravo! referitor la jante...daca vrei o schimbare de look si nu costa mult upgrade-ul merge! in caz contrar iti sugerez ceva pe 16 " macar..
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• mary.bia66 - nu stiu ce sa fac ca imi plac si astea imi plac si alea chiar nu stiu ce sa fac s-au mai mari

Thejock3r - nenea m-as baga la ceva pe 17 s-au 16 dar sa vad poate le vand pe acestea intai ca nu fac stoc de jante in casa am gasit borbet pe 17 dar sa vad pretu intai si dupa ma hotarasc ma gandesc si la garcea pe oras nu imi este frica dar nu sti
                  Logan PH2 - 1.6,16v
                  Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• putine borbeturi am vazut care se preteaza la o masina "eleganta" cum e a ta! in general cele cu 9 j etc etc. In rest , ele au ca target masinile sportive si marea majoritate am BMW-urilor. Te poti orienta pentu TSW , Dezent , Avus , Rial...
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Chiar nu stiu ce sa fac,daca le dau pe acestea te caut sa-mi spui ce sa cumpar dar mai bine bag bani in altceva decat in jante si imi este tarseala de politie acum mai umbla si sora mea cu masina cred ca le pun pe acelea si imi cumpar arcuri
                      Logan PH2 - 1.6,16v
                      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Mai frumoase sunt Anzio acelea daca vrei sa ramai la 15!

Imi place interiorul, este mult mai bine asa, eventual daca tot ai inceput pe carbon ai putea sa colantezi consola centrala si partea neagra din jurul ceasurilor.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• aleXpeed - Jantele Anzio le-am vandut azi asa ca mai le mai pastrez pe acestea deocamdata consola centrala si partea neagra din jurul ceasurilor o sa le colantez tot in carbon dar nu am avut timp ca mi le fac eu acasa
                          Logan PH2 - 1.6,16v
                          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Ce diametru au jantele la inelul de centrare?
                            Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

• Originally posted by Laur-ZCL- View Post
                              Chiar nu stiu ce sa fac,daca le dau pe acestea te caut sa-mi spui ce sa cumpar dar mai bine bag bani in altceva decat in jante si imi este tarseala de politie acum mai umbla si sora mea cu masina cred ca le pun pe acelea si imi cumpar arcuri
                              Aici ai dreptate , mai bine arcuri si cu timpul poate si alte jante, eu am sters cu polizorul dimensiunea de pe cauciucuri si pana acum am avut noroc , nu m-a intrebat nimeni ce marime sunt jantele.
                              sigpicTransport marfa !

Comment

• mary.bia66 - la arcuri astept si eu dar mai intai vreau sa ajung si la intalnirea de la BV
                                Logan PH2 - 1.6,16v
                                Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google