CL-02-ZCL 1,4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai revin si eu cu cateva modificari si anume:am reusit sa inlocuiesc coltarele acelea din fibra de pe bara din fata cu un chit de la Dacia, si inainte sa plec la intalnirea de la Brasov mi-am scos si sigla de pe bara si am prelungit linile.Sper sa va placa ce ai iesit dar mai am de lucru la ele
    Attached Files
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Frumos lucrat!

Comment

• Ce bine ii sta acum
        Bafta in continuare si sper ca nu o mai dai
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• felicitari pt alegerea facuta!!!!frumos rau...
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Felicitari pentru participarea la Regionala ,daca tot ai muncit sa scoti emblema de ce nu ai gasit o solutie si cu elementul dintre coltare , parca nu e terminata .
            Fa ceva si termina bara aia !!!!!
            Sper sa nu te superi.
            In rest masina arata bine , bafta.
            sigpicTransport marfa !

Comment

• DaniD - multumesc

Logan 4 ever - ms si eu sper dar sa vedem

pipan - multumesc,de mult vroiam sa fac bara dar a fost prea frig

mary.bia66 - ms cu elementul dintre coltare nu stiu de unde sa-l iau,chitul acesta asa l-am cumparat am sa mai caut s-au sa-i fac ceva intre coltare inca nu e terminata
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• mi se parea mie ceva schimbat la masina cand am vazut-o la regioanala....da nu`mi dadeam seama
                arata muuult mai bine asa

Comment

• Ms Mishu am vrut sa fac si eu o schimbare pt regionala
                  Logan PH2 - 1.6,16v
                  Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• frumos , frumos ! ai lucrat tu ? sau ai dus-o undeva? daca ai lucrat tu, da-mi te rog niste detalii legat de lucrare ( cum , cat , de care. etc ) merci mult !
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by Laur-ZCL- View Post

mary.bia66 - ms cu elementul dintre coltare nu stiu de unde sa-l iau,chitul acesta asa l-am cumparat am sa mai caut s-au sa-i fac ceva intre coltare inca nu e terminata
                      Cauta-l pe userul chroma...are ceva oferte acum
                      O bere n-ai dat ma
                      sigpic

Comment

• Tudor - multumesc.am lucrat impreuna cu un prieten acasa am taiat 4 table dintr-o capota de logan ca aveam una lovita le-am prins in pocnituri,dupa care dintr-o bara tot de logan am taiat linile de pe grila si le-am prins peste table cu un pistol de lipit plastic dupa care fibra de sticla lasta sa se usuce frecata si o mana de chit si la sfarsit vopsita

valericiprian - ms am sa ma uit pe la el sa vad ce are de vanzare
                        bere tot eu trebuia sa o dau ????
                        Logan PH2 - 1.6,16v
                        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Foarte reusita masina Laur, ai facut destul de multe lucruri bune intr-un timp foarte scurt, am vazut masina live la Rasnov, e reusita, merita si ea o suspensie !!! Spor la treaba si modificari ! !!
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• B-64-MVP - ms,sper ca in cel mai scurt timp sa vina si suspensia dar mai am un pic de rabdare ca nu mai sunt finante acum dar se va rezolva cat de curand
                            Logan PH2 - 1.6,16v
                            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Alti 15000 de km parcursi fara probleme cu babuta care azi i-am schimbat uleiul si filtrele cumparate tot de la Dacia.
                              Attached Files
                              Logan PH2 - 1.6,16v
                              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• frumoasa masina , merge bine la cat e de muncita ,am fost cu ea ..
                                ps. ai ceva muzica in ea ? NU , e discoteca ) cu efecte de lumini )

imi place mult consola,sa ai bafta de ea laur si urmatoarea sa fie cu bere nu spital
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google