Mai revin si eu cu cateva modificari si anume:am reusit sa inlocuiesc coltarele acelea din fibra de pe bara din fata cu un chit de la Dacia, si inainte sa plec la intalnirea de la Brasov mi-am scos si sigla de pe bara si am prelungit linile.Sper sa va placa ce ai iesit dar mai am de lucru la ele
CL-02-ZCL 1,4 Mpi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
DaniD - multumesc
Logan 4 ever - ms si eu sper dar sa vedem
pipan - multumesc,de mult vroiam sa fac bara dar a fost prea frig
mary.bia66 - ms cu elementul dintre coltare nu stiu de unde sa-l iau,chitul acesta asa l-am cumparat am sa mai caut s-au sa-i fac ceva intre coltare inca nu e terminataLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
frumos , frumos ! ai lucrat tu ? sau ai dus-o undeva? daca ai lucrat tu, da-mi te rog niste detalii legat de lucrare ( cum , cat , de care. etc ) merci mult !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Tudor - multumesc.am lucrat impreuna cu un prieten acasa am taiat 4 table dintr-o capota de logan ca aveam una lovita le-am prins in pocnituri,dupa care dintr-o bara tot de logan am taiat linile de pe grila si le-am prins peste table cu un pistol de lipit plastic dupa care fibra de sticla lasta sa se usuce frecata si o mana de chit si la sfarsit vopsita
valericiprian - ms am sa ma uit pe la el sa vad ce are de vanzare
bere tot eu trebuia sa o dau ????Logan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
Alti 15000 de km parcursi fara probleme cu babuta care azi i-am schimbat uleiul si filtrele cumparate tot de la Dacia.Logan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
frumoasa masina , merge bine la cat e de muncita ,am fost cu ea ..
ps. ai ceva muzica in ea ? NU , e discoteca) cu efecte de lumini
)
imi place mult consola,sa ai bafta de ea laur si urmatoarea sa fie cu bere nu spitalIts just a car ...
Comment
Comment