CL-02-ZCL 1,4 Mpi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CL-02-ZCL 1,4 Mpi

Salutare!Am si eu aproape 2 luni decand sunt inscris in LCC si as vrea sa imi postez si eu golanul meu rosu care il am de aproape 5 ani,unde a suferit si el cateva modificari la cei 95000 km:
    -Folie spate omologata
    -Radio CD-SONY + boxe fata-spate SONY
    -Barile vopsite integral
    -Eleron luneta
    -Jante aliaj
    -Set complet nichel
    -Manere interior + inele aerotoare vopsite in culoarea masini
    Attached Files
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Frumoasa masina si culoarea dar dupa parerea mea da jos nichelul nu prea se potriveste in rest e foarte ok!

Comment

O, domnul Laurentiu si-a facut curaj si a pus poze! Felicitari, incet-incet urca si calarasenii poze cu masinutele proprii!
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Remapare ai cumva? mai castigi 7CP la motorizarea ta?

Comment

e ok si ingrijita, dar parerea mea personala, jos cromul

Comment

Salut Laur. Este ingrijita, se vede dar ce nu-mi plac sunt urmatoarele:

- codita aia de balena jos
            - scapa de cromul ala cum a zis si Razvan
            - aripioarele alea de la stergatoare
            - incearca sa pastrezi sigla originala Dacia. Iti este rusine cu sigla Dacia ?
            - abtipildul ala de pe portbagaj da super aiurea, se stie ca e Logan.

Daca ai scapa de toate astea ar arata foarte bine. Eleronul acela finut de pe luneta si cu o suspensie sport ar fi foarte frumos.
            Sa nu te superi pe mine a fost strict o parere a mea, toti avem de invatat. Sa auzim numai de bine si sa o mentii asa ingrijita mereu.

p.s Poza din avatar e super misto, vad ca ti-ar place si tie sa arate asa .
            Last edited by Christnacht; 30 March 2010, 11:41.
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

frumoasa masina...
              totusi jos cromu, sigla barem colanteaz-o neagra daca nu vrei sa scrie dacia, stickeru de pe portbagaj ti-a zis colegu deja, suspensie, si jos codita ca nu e bmw

in rest s-o rulezi sanatos

Comment

la suspensie nu credca va umbla..pentru ca sigur are multe escapari la dunare si na ...
                Probabil ca , cromul o sa il dea jos si va vopsi totu in rosu

Comment

imi place ca este ingrijita dar eu as renunta la urmatoarele:

-"chestiile" dupa stergatoare;
                  -sigla dacia sa fie sigla dacia,doar nu iti este rusine?!
                  -jos tot cromul ala
                  -stikerul ala cu logan dupa portbagaj ce cauta acolo?jos si el!

asta este opinia mea,tu faci cum crezi!

in rest sanatate si km multi!

Comment

Arata frumos masina (ca e rosie ca a mea )...
                    Cum au spus si colegii de mai sus, incearca sa dai jos toate "croamele" alea de pe ea, ca nu'i Loganu' masina de lux (de sticker cred ca ai scapat dupa ce ai vopsit barele).

In rest, ce sa mai zic...pare o masina ingrijita, sper sa si fie si iti urez sa te folosesti de ea mult si bine fara probleme!

PS: imi place eleronul de pe luneta, da'mi te rog cateva detalii despre el (pret, de unde l'ai luat etc.)
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

sal,ai o masina destul de ok,dai jos:cromul,sorturile,aripile de la stergatoare...si arata mai bineo ai de noua?in 95000km ce prob ai avut?in afara de consumabile...bla bla ce ai schimbat la ea?bft in continuare;)
                      AdY_JmL_2015

Comment

icstrem_no1 - masina o am de noua,mici probleme cu o planetara pe dreapta care am schimbat-o si 2 evenimente rutiere neplacute

frankcadillac - eleronul de pe luneta l-am achizitionat de la CL-99-VIS si am dat 100 lei dar vad ca au si baieti pe forum la 130
                        Last edited by Laur-ZCL-; 30 March 2010, 15:18. Reason: Automerged Doublepost
                        Logan PH2 - 1.6,16v
                        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

frumos golanu
                          un sfat:da tot ce e cromat jos....si o sa vezi ce diferenta(in bine)o sa fie

Comment

stickerul cu logan l-am dat jos de mult acelea sunt niste poze mai vechi la fel si codita de pe plafon si ea este data jos,in rest la crom nu cred ca voi renunta curand,voi atasa cateva poze recente in zilele uramatoare

la suspensie si motoru nu cred ca am sa unblu sunt multumit de ea asa
                            Last edited by Laur-ZCL-; 30 March 2010, 15:29. Reason: Automerged Doublepost
                            Logan PH2 - 1.6,16v
                            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

ehh gata lasati l k toata lumea s a luat de cromul luidaca tie ti place e ok;)si ia zi in 95000km cum ai mers?ai menajat o?ai luat ceva gropi?sau esti un tip mai tipicar care iti place sa ai mare grija la mers?k in 95000 doar o planetara e OK!
                              AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google